Μήνυση κατά του Μπέου κατέθεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας

Μήνυση κατά του Μπέου κατέθεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας
EUROKINISSI

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, κατηγορώντας τον για τρία αδικήματα: απειλή, συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Αίτα για τη μήνυση ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπέου, οι οποίες περιείχαν προσβολές και συκοφαντίες προς τον κ. Κουρέτα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για το ζήτημα των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Ο δήμαρχος είχε αποκαλέσει τον περιφερειάρχη «νούμερο», «πολιτικό απατεώνα», «νεκροθάφτη ψαριών» και «πατρινιά» (επειδή έχει καταγωγή από την Πάτρα) και πολλά άλλα.

Με τη μήνυση ζητείται από την Εισαγγελία η ποινική δίωξη του Αχιλλέα Μπέου, «για τα ποινικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, και μάλιστα δημόσια, της εξύβρισης και μάλιστα δημόσια, της απειλής κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και της διέγερσης σε διάπραξη βιαιοπραγίας και οπωσδήποτε πλημμελημάτων ή ακόμη και κακουργημάτων (σωματικές βλάβες), εκθέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, αλλά και τη σωματική ακεραιότητα των υπαλλήλων».

Προκλητική απάντηση Μπέου

Προκλητική ήταν η απάντηση του Αχ. Μπέου στην μήνυση από τον περιφερειάρχη. Σε ανάρτηση του στο facebook ανέφερε: «Μόλις με ενημέρωσαν ότι ο Κουρέτας υπέβαλε μήνυση εναντίον μου. Και δάκρυσα. Καθημερινά εκατοντάδες ή και χιλιάδες υποβάλλονται σ’ όλη τη χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Σε «απομόνωση» ο Μητσοτάκης: Απόντες Καραμανλής – Σαμαράς από την ομιλία του στη ΔΕΘ

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά… αναίμακτες εκλογές η εσωκομματική αντιπολίτευση – Ανένδοτος ο Κασσελάκης

Καλύτερα η Κουμουνδούρου να ασχολείται με την ισοπέδωση της Υγείας από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter