Μήνυμα Κύρτσου προς Σαμαρά: Ο γάμος ομοφύλων είναι η ευρωπαϊκή τάση

Μήνυμα Κύρτσου προς Σαμαρά: Ο γάμος ομοφύλων είναι η ευρωπαϊκή τάση

Με μια ανάρτηση στο «Χ» ο Γιώργος Κύρτσος αποδομεί τις αναφορές τού πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις ευρωπαϊκές τάσεις και τις σχετικές αναφορές με το γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Όλα αυτά στον απόηχο της σύνδεσης της μεγάλης πτώσης της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές με το νόμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος του επισημαίνει πως ακόμα και η Μαρίν Λεπέν δεν έχει καμία αντίρρηση και επίσης πως η συμπρόεδρος του AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία) «είναι παντρεμένη με γυναίκα και έχουν υιοθετήσει 2 παιδιά». Για να συμπληρώσει:

«Επομένως η ανάλυση που αποδίδει την πτώση της ΝΔ στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών επειδή δήθεν έρχεται σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή τάση δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.]

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου

Άστοχη η κριτική Σαμαρά στην κυβέρνηση για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ιδιαίτερα σε σχέση με την άνοδο της ευρωπαϊκής άκρας Δεξιάς. Η Λεπέν δεν έχει αντιρρήσεις στο θέμα και η συμπρόεδρος της Εναλλακτικής για τη Γερμανία, Βαιντελ, είναι παντρεμένη με γυναίκα και έχουν υιοθετήσει 2 παιδιά. Επομένως η ανάλυση που αποδίδει την πτώση της ΝΔ στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών επειδή δήθεν έρχεται σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή τάση δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter