Μην τους δώσετε νέες ταυτότητες, διαβατήρια δώστε τους

Μην τους δώσετε νέες ταυτότητες, διαβατήρια δώστε τους

«Στην ουρά για ταυτότητα χωρίς τσιπάκι, αλλά ψηφίζουν Pretador και Μητσοτάκη», έγραψε ο φίλος στο Facebook και προσυπογράφω. Κατά εκατοντάδες συρρέουν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα διάφοροι χριστιανοταλιμπάν που αντιδρούν στην ψηφιακή μορφή που θα έχει η νέα ταυτότητα με το τσιπ. Τι για παρακολουθήσεις λένε, τι για χάραγμα του αντίχριστου «666» λένε. Ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι.


Άλλη μια φορά που παρακολουθούμε με ανοιχτό το στόμα.


Και ο Γιάννης Οικονόμου αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει τους χριστιανοταλιμπάν ότι οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα εξωγήινο, δαιμονισμένο ή αντιχριστιανικό.


Τι γνώμη είχε ο Άδωνις πριν γίνει στέλεχος, βουλευτής και υπουργός της ΝΔ για τις ταυτότητες; Ακούμε με προσοχή…


Ποιες φωτιές; Την ώρα που καιγόταν, χθες, όλη η χώρα τα κανάλια έκαναν ότι δεν έβλεπαν και δεν άκουγαν. Τι έδειχναν; Να τι έδειχναν:


Εν τω μεταξύ, χρειάστηκε να περάσουν τρεις ημέρες και να πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την… ανάβασή του στα Λευκά Όρη για να αποφασίσει το Μέγαρο Μαξίμου να αποστείλει κυβερνητικό κλιμάκιο στον Έβρο, όπου η πύρινη λαίλαπα κατακαίει ανεξέλεγκτη.
Επιτελικό κράτος.


Το ημερολόγιο έγραφε 21 Αυγούστου 2018 όταν ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωνε από την Ιθάκη την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια. Άλλο που εμείς δώσαμε ξανά το 2019 και ξανά μανά το 2023 τη διακυβέρνηση της χώρας σε αυτούς που μας έβαλαν στα μνημόνια και που χρωστάνε, ως κόμμα, 435 εκατ. ευρώ.

Ιδιωτικό πολυιατρείο στη Σκόπελο έστειλε εξώδικο στη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας του νησιού επειδή… το Κέντρο Υγείας περιθάλπει δωρεάν τον κόσμο (και φυσικά τους τουρίστες) και έτσι οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να γεμίσουν τις τσέπες τους όσο θα ήθελαν (κυρίως από τους τουρίστες).
Την είδηση έκανε γνωστή ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου, μέσω ανάρτησής του στα social media.

Για να ρίξουμε μια ματιά στο Πόθεν Έσχες του Κυριάκου από το 2013 μέχρι και το 2020, με το γραφικό του Jodi. Παρατηρείτε τίποτα;

Αν ποτέ συζητήσετε με την παρέα σας τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα βρίσκεται στην 107η θέση σε ό,τι αφορά στην ελευθερία του Τύπου, δείξτε τους αυτό το βίντεο.

Δεν θα χρειαστεί καν να μιλήσετε…


Μοναδικός Κάρλος Λατούφ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter