Μην παραχαράσσετε την… πανδημία

Αγνή, λεβέντικη, γραφική, ακροδεξιά, χριστιανική, ελληνική ψέκα. Αυτό ήταν στο Σύνταγμα τις προάλλες. Αυτό είδα με τα μάτια μου κι αυτό άκουσα με τα αυτιά μου. Τι δουλειά είχα εκεί; Ό,τι είχα και στη συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πήγα να δω πόση ψέκα έχουν φάει κι από ποιες κοινωνικές / πολιτικές ομάδες προέρχονται.

Ποιο ήταν το DNA της συγκέντρωσης; Ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιοι που ήταν και στη συγκέντρωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Χριστιανοταλιμπάν, ακροδεξιοί, ψεκασμένοι με μια τεράστια θρασύτητα αμάθειας και μαγκιάς.

*** Και όλα αυτά που ακούω και διαβάζω ότι ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι που δεν είναι αντιεμβολιαστές, αλλά αντιδρούν στα μέτρα και στον κοινωνικό διαχωρισμό είναι… πίτσες μπλε. Να ήταν 3-4, δέκα, πενήντα; Τέλος πάντων ποσοστό που δεν κάθεσαι να το αναφέρεις καν. Ο πυρήνας των διαδηλωτών ήταν οι απολύτως ψεκασμένοι. Οι ψεκασμένοι των ψεκασμένων.

*** Είναι οι ίδιοι ή οι γιοι και κόρες αυτών που έλεγαν όχι στο barcode επειδή θα μας ελέγχουν, όχι στη νέα ταυτότητα, όχι στις σόλες παπουτσιών με σταυρούς από κάτω. Και που φυσικά έχουν ψηφίσει Εθνική Παράταξις, ΕΠΕΝ, ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή, Βελόπουλο και ανά περιόδους Νέα Δημοκρατία.

*** Να τον ακούτε το αρχηγόπουλο με το γυαλί και την μπλούζα του Ολυμπιακού. Επιστήμονας.

Δεν έχει κάτι από τον Ανδρέα τον Άνεργο;

*** Θέλετε κι άλλον αντιεμβολιαστή;
Να ένας, από Δράμα, που λέει ότι η Ιατρική απέτυχε και θα πρέπει η Εκκλησία να βγάλει τα δικά της φάρμακα. Ποια είναι αυτά; Τα λείψανα, λέει, των Αγίων και χειροκροτάνε τα ντουγάνια από κάτω.

Αυτοί, ρε, αν μπορούσαν θα μας έβαζαν σε σειρές και θα μας έβαζαν να γλείφουμε τα σαφρακιασμένα κόκκαλα για να διώξουμε τον κορονοϊό.

*** «Έχω ένα ερώτημα για τις χθεσινοβραδυνές συγκεντρώσεις.
Τα συνθήματα που άκουσα με τα αυτάκια μου:
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»
«ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ»
«ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»
«ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ»
«ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ»
Σε ποιό ακριβώς σημείο εκφράζουν τον «σκεπτικισμό», ή τον «φόβο» για το εμβόλιο;
Γιατί εγώ από άλλου είδους συγκεντρώσεις τα ενθυμούμαι αυτά…»
Αυτά έγραψε η μαχητική φωτορεπόρτερ, Τατιάνα Μπόλαρη, που αν μη τι άλλο έχει γράψει χιλιόμετρα ολάκερα σε συγκεντρώσεις.

*** Ο Καιρίδης τι ακριβώς εννοεί όταν απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ λέει «είστε άσχετοι και τσαπουτσούληδες για το πώς θα στήσετε μια συνομωσία»; Ότι αυτοί ξέρουν;

*** Κυρανάκη πέρασες από κάνα βενζινάδικο να βάλεις βενζίνη ή το βρίσκεις γεμάτο από τα δικά μας λεφτά;

*** Διάβασα τις προάλλες ότι ο γιος του Κυριάκου γνωρίστηκε, λέει, με τη Μαρία Σάκκαρη πριν από έξι μήνες στις Σπέτσες, εν μέσω, δηλαδή σκληρού lockdown και ενώ εμείς δεν μπορούμε ούτε τα σκουπίδια να κατεβάσουμε χωρίς sms. Έγινε χαμός στα social.
Ε, την επόμενη μέρα ανέβηκε στο ίδιο άρθρο διευκρίνιση ότι τελικά η γνωριμία δεν έγινε πριν από 6 μήνες, αλλά πριν από έναν χρόνο.
Εσείς πιστέψτε ό,τι θέλετε…

*** Α! Ο Τσίπρας έφαγε και μια μπριζόλα. Όχι ρεβυθια, ούτε φασολάδα. Μπρι-ζο-λα.

*** Τεράστια νίκη των social media η ακύρωση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Βασίλη Τσιάρτα. Αλλά ακόμα πιο τεράστια η ανακοίνωση της Original.
Γιατί ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη, κι ας μην είμαι ΑΕΚ.
Μακάρι όλα τα κλαμπς, όλων των ομάδων, να ήταν τόσο αντιφαστιστικά, αντιρατσιστικά και αντιμπεριαλιστικά όσο και η Original.

*** Τις προάλλες σας έλεγα ότι έχουμε από τα πιο ακριβά internet στην Ευρώπη. Δεν ήξερα ότι έχουμε και τη χαμηλότερη ταχύτητα. Αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Πώς να το κάνουμε;

Η ΝΤΑΜΑ