Μίλτος Τεντόγλου: Γιατί αρνήθηκε να κρατήσει τη σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ώρες στα social media, για το ποιοι θα είναι τελικά οι σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, μετά την άρνηση του Μίλτου Τεντόγλου.

Την επομένη της πανηγυρικής πρόκριση της Εθνικής μπάσκετ στο Παρίσι κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πρώτο φαβορί για να αποτελέσει τον σημαιοφόρο της ελληνικής Ολυμπιακός αποστολής στο Παρίσι. Ο Γιάννης έχει… ανέβει στην πυραμίδα των προτιμήσεων των ανθρώπων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Μάλιστα λέγεται ότι έχει προταθεί και στην Μαρία Σάκκαρη να κρατήσει την ελληνική σημαία.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της ΕΟΕ για τους σημαιοφόρους στο Παρίσι θα ανακοινωθεί σήμερα.

Διαβάστε σχετικά: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υποψήφιος για σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης στο Παρίσι – «Θα ήταν τιμή…»

«Θα ήταν τιμή να είμαι σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές. Αν είμαι σημαιοφόρος θα είναι σπουδαίο, αν όχι… ΟΚ. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μια καλή ομάδα. Ελπίζω να είμαι πιο υγιής και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι. Θα απολαύσω κάθε στιγμή. Ακόμη έχω φλόγα μέσα μου, ίσως ακόμη πιο μεγάλη, για να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω σε καλό επίπεδο. Εύχομαι να είμαι παράδειγμα σε όλο τον κόσμο και στα παιδιά μου», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο μεταξύ άλλων.

Γιατί αρνήθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου

Η πρώτη επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου. Ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής ευχαρίστησε αλλά αρνήθηκε την άκρως τιμητική πρόταση και δε θα είναι εκείνος ο σημαιοφόρος της αποστολής.

Ο Ολυμπιονίκης από τα Γρεβενά φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση για να κρατήσει τη σημαία λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος που έχει και δεν θέλει να παρεκκλίνει στο ελάχιστο από αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Με απευθείας ανάθεση παίρνει τη σημαία η Μαρία Σάκκαρη;

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας – Πού και για πόσο το θερμόμετρο θα δείχνει 40αρια (LIVE)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ελληνική αποστολή για το Παρίσι – Όλα τα ονόματα

Αττική: Αυτές οι παραλίες είναι ακατάλληλες για κολύμπι – Αναλυτικά η λίστα

Πιτσιλής διορίζει Πιτσιλή για να γνωμοδοτεί στον εαυτό του – Με τραγελαφική απόφασή αυτοορίζεται πρόεδρος του ανώτατου συμβουλίου

Μηχανογραφικό 2024: Ξεκινά η υποβολή – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Διακοπές στην Αλβανία: Ανεβαίνουν οι κρατήσεις από Έλληνες – Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο