«Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα» – Η δράση της Stoiximan με στόχο την κάλυψη των αναγκών κατοίκων δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας

«Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα» – Η δράση της Stoiximan με στόχο την κάλυψη των αναγκών κατοίκων δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας

H Stoiximan και το πρόγραμμα «Μικροί ήρωες» το οποίο δημιουργήθηκε από το brand το 2017 ολοκληρώνει μια ακόμα δράση κάτω από το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα», με στόχο την κάλυψη των αναγκών κατοίκων απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας.

Ειδικότερα, η Stoiximan ταξίδεψε για πέμπτη συνεχή χρονιά μαζί με την ΜΚΟ Σύμπλευση, μια ομάδα εθελοντών γιατρών στα ακριτικά νησιά για προσφέρει εθελοντικό έργο αλλά και να εγκαινιάσει ακόμα ένα μεγάλο έργο υποδομής μέσω του προγράμματος «Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα».

O Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη (γνωστό και ως 3D), που είναι και Ambassador του προγράμματος «Μικροί Ήρωες» ταξίδεψαν στους Φούρνους Ικαρίας, με στόχο τα εγκαίνια του νέου πολυγηπέδου που χορήγησε η Stoiximan στο νησί των Φούρνων, καθώς και της νέας επίστρωσης που φρόντισε να παρέχει στο προαύλιο του σχολείου για την ασφαλέστερη απασχόληση των παιδιών που μένουν εκεί.

Οι μαθητές των Φούρνων Ικαρίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το σπουδαίο Έλληνα αθλητή, αλλά και να εγκαινιάσουν το γήπεδο παίζοντας μπάσκετ μαζί του. Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι της Stoiximan συμμετείχαν στα ιατρεία που στήνει σε κάθε της επίσκεψη η Σύμπλευση, παρέχοντας δωρεάν ιατρικούς ελέγχους στους κατοίκους των νησιών που επισκέπτεται.

Δεν είναι η πρώτη σημαντική χορηγία των «Μικρών ηρώων» σε νησιά που το έχουν ανάγκη. Άλλες δωρεές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ανάπλαση γηπέδου μπάσκετ για τους Λειψούς, εγκατάσταση Pillars για το λιμάνι της Ηρακλειάς ώστε να τονώσουν τον τουρισμό στο νησί  και ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ για τη Σίκινο και την  Κάσο.

Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Stoiximan από την αρχή της λειτουργίας της. Με άξονα τον άνθρωπο, η εταιρεία προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες στους εργαζόμενούς της να γίνουν και εκείνοι ενεργοί συμμέτοχοι στο εταιρικό κοινωνικό έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 45.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα έχουν ωφεληθεί, περισσότεροι από 58 νέοι Μικροί Ήρωες έχουν γεννηθεί στην ακριτική Ελλάδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter