Μία τάξη, μια αλφαδιά…

Μία τάξη, μια αλφαδιά…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να κάνει ούτε μονόλογο, ούτε διάλογο γιατί δεν έχει καμία, μα καμία, επαφή με την πραγματικότητα. Έτσι γεννήθηκε και έτσι μεγάλωσε. Μπορεί να συναναστραφεί πολύ καλά με άλλους γόνους που οι γονείς τους πλήρωσαν για να τους αγοράσουν πτυχίο και που στη συνέχεια οι μπαμπάδες τους πήραν τηλέφωνο τον πρωθυπουργό ή κάποιον αντίστοιχο για να τους βρει δουλειά, αλλά όχι με κανονικούς ανθρώπους.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι ο κόσμος μπορεί να πηγαίνει τριήμερα, μπορεί να αγοράζει ακριβά κηροπήγια για το σαλόνι του, μπορεί να αλλάζει τα αυτοκίνητά του και ότι όλο αυτό που φτάνει στα αυτιά του για τους λογαριασμούς ρεύματος είναι απλά γκρίνια.

*** Αυτό έχει διαπιστωθεί πολλάκις και με διαφορετικούς τρόπους. Ένας καταστηματάρχης στη Ραφήνα – που μάλλον ξέφυγε από τον έλεγχο του πολυμελούς επικοινωνιακού του επιτελείου – εξέφρασε τα παράπονά του για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, τονίζοντας στον πρωθυπουργό ότι μέσα σε 3 μήνες έχει πληρώσει για το μαγαζί του 6.500 ευρώ ρεύμα. Όλοι οι πρωθυπουργοί του κόσμου θα είχαν την υπομονή να ακούσουν με τις κάμερες αναμμένες δίπλα τους, ο δικός μας όχι. Του έκανε πλάκα και έγινε μπουχός.
Αυτός είναι ο πρωθυπουργός, αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

*** Όλα είναι καλά. «Μια τάξη, μια αλφαδιά» που έλεγε και εκείνος ο κύριος για τους εμβολιασμούς όταν έκραζε όλο το σύμπαν για την ανοργανωσιά στα εμβολιαστικά κέντρα.

*** Βόλτα βγήκε ο έρμος ο Ζέρβας στη Νέα Παραλία, όταν μια κοπέλα του ζήτησε να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, περιχαρής, έβγαλε τη μάσκα και στήθηκε για τη φωτογραφία, αλλά όταν ολοκληρώθηκε η λήψη γυρνάει η κοπέλα και του λέει: «ευχαριστώ, ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία με τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο που έχει περάσει από τη Θεσσαλονίκη».
Αυτά παθαίνεις, αν δεν πληρώνεις επικοινωνιολόγους να σου λένε δήθεν άσχετοι «καλέ, τι γκόμενος είσαι εσύ;».
Τώρα για το αν είναι καλός ή κακός δήμαρχος, δεν θέλω να σχολιάσω το παραμικρό γιατί δεν γνωρίζω…

*** Οι Αλβανοί βγήκαν στους δρόμους, εμείς πάλι βγήκαμε στις παραλίες και περιμένουμε το επόμενο επίδομα του Μητσοτάκη.

*** Τεράστιο φάουλ από τον αγαπητό, κατά τα άλλα, Νίκο Πορτοκάλογλου, να επαινεί τον πρώην διευθυντή του γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο Ζούλα, ο οποίος αμέσως μετά τις εκλογές ανέλαβε την ΕΡΤ για την κάνει καλύτερη και τα μόνο που θα θυμόμαστε από το πέρασμά του θα είναι οι ανακοινώσεις στις αίθουσες συντακτών για να μη δούμε το κορονοτσιμπούσι Μητσοτάκη στην Ικαρία και τη διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ για το φιάσκο του ανταποκριτή Μόσχας από την… Κυψέλη.
«Την αναγέννησε την ΕΡΤ», είπε ο γνωστός τραγουδοποιός.
Μάλλον αντιλαμβάνεται διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο τη λέξη «αναγέννηση».

*** Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σταμάτησε τη συνεργασία της με γνωστή influencer επειδή, λέει, έγραψε στο Instagram αυτό που φωνάζουν στις συναυλίες, βλέπεις γραμμένο στους τοίχους, στα παγκάκια, στα σχολεία και λένε κάποιοι όταν βλέπουν κάμερες σε απευθείας σύνδεση. Λέτε να το είχαν βάλει στους όρους του συμβολαίου; Παίζει…

*** Τη Λίνα Κλείτου την ξέρετε; Έζησε ένα δράμα και της συμπαραστεκόμαστε όλοι.

*** Αν δεν την ξέρετε, να την ψάξετε στο twitter έχει πει πολλά ωραία…

*** A! Kαι δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο Uber. Είναι σκευωρία.

*** Να δω τον Άδωνη Γεωργιάδη να δίνει συνέντευξη στο Documento και τι στον κόσμο…

*** Αλλά πιο πιθανό φαντάζει να δώσει συνέντευξη ο τιμητικά πολιτογραφημένος, με συστατική επιστολή του Άδωνη Γεωργιάδη, Τούρκος καταζητούμενος – μεγιστάνας του ψευδοκράτους…

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter