Μια νέα υπηρεσία για πραγµατικά «έξυπνο» σπίτι

Μια νέα υπηρεσία για πραγµατικά «έξυπνο» σπίτι

Η εξειδικευµένη οµάδα τεχνικών της COSMOTE φροντίζει να γίνει πιο άνετο και λειτουργικό µε το COSMOTE SMART HOME CONNECT

Ολο και περισσότερα σπίτια γύρω µας µεταµορφώνονται πλέον σε «έξυπνα». Smart συσκευές, αυτοµατισµοί, γρήγορο και σταθερό ίντερνετ συνθέτουν το σκηνικό των «έξυπνων» σπιτιών που παρέχουν µεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση στους ενοίκους τους. Η τεκµηριωµένη µελέτη του χώρου από επαγγελµατίες, η ενηµέρωση για τα οφέλη του «έξυπνου» σπιτιού και η µετέπειτα εγκατάσταση των συστηµάτων αποτελούν τα βασικά βήµατα που θα µεταµορφώσουν ένα σπίτι σε «έξυπνο». Τι χρειάζεται, όµως, για να κάνουµε το σπίτι µας ακόµη πιο άνετο και λειτουργικό;
Την απάντηση έρχεται να δώσει η COSMOTE µε τη νέα υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT. Με τη νέα αυτή υπηρεσία εξειδικευµένοι τεχνικοί παρέχουν ένα πλήρες πακέτο τεχνολογικών εργασιών εντός του σπιτιού και ολοκληρωµένη υποστήριξη, προσαρµοσµένη στις ανάγκες του κάθε χώρου. Σε συνδυασµό µε µια σειρά από «έξυπνα» προϊόντα οι πελάτες της εταιρείας µπορούν να διαχειρίζονται αποµακρυσµένα τις λειτουργίες του σπιτιού τους, όπου κι αν βρίσκονται.
Με την υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT οι πελάτες της εταιρείας µπορούν να αναβαθµίσουν το σπίτι και την καθηµερινότητά τους αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες της smart τεχνολογίας.

Πλήρες σετ τεχνολογικών εργασιών

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία, η εξειδικευµένη αυτή οµάδα τεχνικών της COSMOTE αναλαµβάνει τη µελέτη του χώρου, είτε πρόκειται για µεµονωµένο δωµάτιο είτε για ολόκληρο το σπίτι, και προχωρά σε µια εξατοµικευµένη πρόταση Smart Home. Ακολουθεί η εγκατάσταση των Smart Home συσκευών (εξαιρείται η εγκατάσταση συστηµάτων ασφαλείας) και παράλληλα η ενηµέρωση του πελάτη για τις βασικές λειτουργίες τους και τις εφαρµογές τους. Επιπλέον αναλαµβάνει τη ρύθµιση και παραµετροποίηση του εξοπλισµού, τη βελτιστοποίηση του δικτύου για δυνατό σήµα Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού αλλά και εργασίες υποδοµής, όταν απαιτούνται, για τη σωστή εγκατάσταση και τοποθέτηση των Smart Home συσκευών (π.χ. τοποθέτηση smart διακόπτη / smart πρίζας). Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που πραγµατοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας.
Ετσι δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για το πώς θα αυτοµατοποιήσει διάφορες λειτουργίες του σπιτιού του, καθώς το µόνο που έχει να κάνει είναι να απευθυνθεί στους ειδικούς. Βέβαια όσοι ενδιαφέρονται για την υπηρεσία θα πρέπει πρώτα να έχουν κλείσει ραντεβού. Μπορούν απλώς να απευθυνθούν σε ένα κατάστηµα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και να κλείσουν ραντεβού για το COSMOTE SMART HOME CONNECT ή να συµπληρώσουν online τη σχετική φόρµα επικοινωνίας στο cosmote.gr ή το germanos.gr. Εναλλακτικά µπορούν να καλέσουν το 13888. Σε περίπτωση µελέτης από εξειδικευµένο τεχνικό στον χώρο του πελάτη το ελάχιστο κόστος είναι €35 (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ).

Με σύµµαχο την τεχνολογία µπορούµε να φτιάξουµε έναν κόσµο καλύτερο για όλους, υποστηρίζει ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Οµίλου ΟΤΕ, τονίζοντας πως το έξυπνο σπίτι είναι ήδη εδώ και είναι πραγµατικότητα. Και προσθέτει: «Η COSMOTE συνεχίζει να φέρνει ολοκληρωµένες λύσεις που διευκολύνουν την καθηµερινότητα των πελατών της, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες τους. Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT, µε τους εξειδικευµένους τεχνικούς µας και µε τα έξυπνα προϊόντα που διαθέτουµε, οι πελάτες µας µπορούν να απολαµβάνουν µεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, εξοικονοµώντας χρήµατα, χρόνο και ενέργεια».

Μεγάλη γκάµα Smart Home συσκευών

Στα καταστήµατα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα eshop τους οι καταναλωτές θα βρουν µια µεγάλη γκάµα από προηγµένες Smart Home συσκευές από κορυφαία brands και σε προσιτές τιµές. Παράλληλα οι σύµβουλοι τεχνολογίας των καταστηµάτων θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν τις κατάλληλες συσκευές για να εξοπλίσουν το σπίτι τους. Από έξυπνους λαµπτήρες, διακόπτες και έξυπνες πρίζες, θυροτηλέφωνα, αισθητήρες κλίµατος, κουδούνια πόρτας, µέχρι έξυπνους θερµοστάτες και συσκευές για την ποιότητα του αέρα. Και φυσικά ένα τέτοιο σπίτι δεν θα µπορούσε να υστερεί στον τοµέα της δικτύωσης, καθώς θα πρέπει να προσφέρει πολύ καλή κάλυψη, σταθερή και αξιόπιστη πρόσβαση στο ίντερνετ σε υψηλές ταχύτητες αλλά και προηγµένες λειτουργίες προσβασιµότητας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter