Μία… MYSTIS στην ελληνική αγορά μόδας

Στις αρχές Μαρτίου του 2022 το brand MYSTIS εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μόδας, παρουσιάζοντας τη spring-summer συλλογή του. Η σειρά ρούχων του MYSTIS, σε γραμμές ικανές να κολακεύσουν τον κάθε σωματότυπο, με υφάσματα υψηλών προδιαγραφών, θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα, mystis-designs.com και η πώλησή τους θα γίνεται αποκλειστικά online.

Οι δημιουργίες του MYSTIS απευθύνονται στις πολυάσχολες γυναίκες πολυάσχολες που θέλουν πάντα να παραμένουν στιλάτες, και το νέο fashion brand φιλοδοξεί να βοηθήσει τις γυναίκες είτε να ανακαλύψουν, είτε να εμπλουτίσουν το προσωπικό τους στυλ και τον εαυτό τους μέσα από αυτό.

Το brand MYSTIS

MYSTIS, μια λέξη που προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα και αφορά τις γυναίκες που μέσα από την εμπειρία της ζωής μπορούν να επιλέξουν τί θέλουν, τί δεν θέλουν και γνωρίζουν να παλεύουν γι αυτά. H έμπνευση ήταν η κινητήρια δύναμη που ώθησε στη δημιουργία του στο brand, και φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε γυναίκας που είναι μοναδική και αναζητά μοναδικά ρούχα, φτιαγμένα με πολύ αγάπη.
Σε αυτήν ακριβώς τη μοναδικότητα των γυναικών οφείλεται και το tagline του brand, YouAreLimitedEdition. Σε κάθε γυναίκα που της αρέσει να ρισκάρει, είτε στην επαγγελματική είτε στην προσωπική της ζωή, να ανακαλύπτει κρυμμένα μονοπάτια και να απολαμβάνει τη ζωή της στο έπακρο. Σε κάθε γυναίκα που συνεχίζει να προσπαθεί και η κάθε της προσπάθεια αποτελεί έμπνευση για τους υπόλοιπους. Που είναι δημιουργική και γεμάτη πάθος, χωρίς ποτέ να χάνει την αυτοπεποίθησή της.