Μία απαραίτητη διευκρίνιση

Μία απαραίτητη διευκρίνιση

Σε ανάρτησή μας, στις 6/2/2019, με τίτλο «Πήραν Δίπλωμα οδήγησης χωρίς να δώσουν εξετάσεις», χρησιμοποιήθηκε μία φωτογραφία αρχείου από επίσημο πρακτορείο, στην οποία διακρίνονταν τα στοιχεία ορισμένων σχολών οδήγησης.

Επειδή θα μπορούσε κάποιος, ακόμη και εν τη αφελεία του, να συνδέσει τη φωτογραφία αρχείου που χρησιμοποιήθηκε με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου θέματος, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια συσχέτιση, όπως και ουδεμία σχέση των σχολών που εμφανίζονταν στη φωτογραφία με το άρθρο, καθώς και ότι αλλάχτηκε η φωτογραφία που συνοδεύει το σχετικό θέμα.

Παραθέτουμε και την επιστολή που λάβαμε από την σχολή οδήγησης Πέτρος Κυβέρης, το όνομα της οποίας φαινόταν στη φωτογραφία του πρακτορείου Eurokinissi που συνόδευε αρχικά το εν λόγω άρθρο του ΑΠΕ.

«Αθήνα, 8/2/2019

Αξιότιμοι κύριοι,

Σχετικά με το δημοσιευμένο άρθρο της 6ης Φεβρουαρίου 2019 με τίτλο «Πήραν Δίπλωμα οδήγησης χωρίς να δώσουν εξετάσεις», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα.

Η φωτογραφία που δημοσιοποιείται ουδεμία σχέση έχει με το άρθρο, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ στοχοποιεί την σχολή μας. Η Σχολή Οδηγών Πέτρος Κυβέρης δραστηριοποιείται στο χώρο επί σειρά ετών και ουδέποτε έχει αναμιχθεί σε παράνομες ενέργειες εν αντιθέσει τόσα χρόνια είναι αντίθετη σε τέτοια φαινόμενα και πρακτικές, με μοναδική της μέριμνα την άρτια εκπαίδευση νέων οδηγών όλων των κατηγοριών.

Η φωτογραφία έχει ληφθεί από τις νόμιμες κινητοποιήσεις των Εκπαιδευτών στον Χολαργό με σκοπό την διακοπή της σχεδόν πεντάμηνης αποχής των εξεταστών, που οδήγησαν τον κλάδος μας, χιλιάδες νέους και επαγγελματίες οδηγούς σε αδιέξοδο.

Είναι απαράδεκτη, αντιδεοντολογική και τουλάχιστον ύποπτη η επιλογή της συγκεκριμένης Φωτογραφίας, καθώς είναι προφανές ότι η Εμφάνιση του Αυτοκινήτου και της Επωνυμίας της Σχολής μας σε πρώτο πλάνο, παραπέμπει την κοινή γνώμη σε λάθος συμπεράσματα.(Δεν είναι τυχαίο πως κανένα Μ.Μ.Ε. σε αναφορά του για το συγκεκριμένο θέμα δεν επέλεξε να συνοδέψει το κείμενο με φωτογραφία που να απεικονίζει οποιοδήποτε Εκπαιδευτικό Όχημα.)

Σας καλούμε να αποκαταστήσετε την Αλήθεια και την Υπόληψη της σχολής μας ΑΜΕΣΑ, παρακαλούμε όπως αποσύρεται την εν λόγω φωτογραφία και να σημειώσετε πως οι Σχολή Οδηγών Πέτρος Κυβέρης ουδεμία σχέση έχει με το εν λόγω δημοσίευμα.

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου,

Πέτρος Κυβέρης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter