«Μια αντισυμβατική ομιλία» – Πώς υποδέχεται ο αμερικανικός Τύπος τα δάκρυα Μπάιντεν

Στις ΗΠΑ, η Washington Post κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα για το συνέδριο των Δημοκρατικών με τίτλο: «Το κόμμα αναγγέλλει νέα φρουρά στο Συνέδριο», ενώ από την πλευρά της η Wall Street Journal κυκλοφόρησε με τίτλο: «Ο πρόεδρος παραδίδει τη δάδα στη Χάρις στο Συνέδριο». Η Boston Globe από την πλευρά της στέκεται περισσότερο στην ίδια την ομιλία Μπάιντεν με τον τίτλο: «Μια αντισυμβατική ομιλία».

Στην Γαλλία η Le Figaro ασχολείται κι αυτή με το Συνέδριο των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ και σε αυτήν διαβάζουμε τίτλο: «Κάμαλα Χάρις, η υποψήφια των Δημοκρατικών για να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ».

Στην Μεγάλη Βρετανία ο Guardian έχει πρώτο θέμα την υπόθεση με το ατύχημα στην Σικελία με τίτλο: «Βρετανός μεγιστάνα της τεχνολογίας μεταξύ των αγνοούμενων μετά από βύθιση σούπερ γιοτ στα ανοιχτά της Σικελίας». Το γνωστό σκανδαλοθηρικό τάμπλοιντ Daily Mail έχει αποκλειστικό πρώτο θέμα δηλώσεις της πρώην Βασίλισσας Ελισάβετ για τον Τραμπ με τον τίτλο: «Η βασίλισσα είπε ότι ο Τραμπ ήταν «πολύ αγενής»».

Στην Ισπανία η El Pais έχει κεντρικό θέμα με τίτλο: «Η Ισπανία και το Γιβραλτάρ θα αυξήσουν τον έλεγχο στα σύνορα αν αποτύχει ο διάλογος». Στο θέμα περιγράφονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για το εάν θα γίνει τελικά δεκτή η ισπανική αστυνομία στο Άλμπαρες μια διαμάχη που μπορεί να χρειαστεί να λυθεί με την παρέμβαση της νέας βρετανικής κυβέρνησης.

Δείτε επίσης:

«Πετάχτηκε από το κάθισμα με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι» – Συγκλονίζει ο αδερφός του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ (Video)

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα παρκ – Έδινε μάχη για τη ζωή του (Video)

Πανσέληνος Αυγούστου 2024: Μαγευτικές εικόνες από το «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Μπάιντεν: «Λούζερ» και «καταδικασμένος κακοποιός» ο Τράμπ

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα παρκ – Έδινε μάχη για τη ζωή του (Video)

Κρανίου τόπος η Αττική με υπογραφή Μητσοτάκη – Μόνο την τελευταία τετραετία έχει καεί το 1/3 των δασών του λεκανοπεδίου

Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Ποιες περιοχές θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

Ετικέτες