Μήνυμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την τραγωδία της «Θύρας 7» (Photo)

Μήνυμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την τραγωδία της «Θύρας 7» (Photo)

Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε στη θλιβερή επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, της πιο μαύρης ημέρας του ελληνικού αθλητισμού, όπως τη χαρακτήρισε:

«Η πιο μαύρη ημέρα του ελληνικού αθλητισμού, η τραγωδία της Θύρας 7 μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 8 Φεβρουαρίου του 1981. 21 ψυχές χάθηκαν άδικα μέσα στο γήπεδο παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα, δεν θα ξεχαστούν ποτέ και είναι χρέος όλων μας να προσπαθήσουμε ώστε να μη συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο κακό».

Ένα ειλικρινές και ανθρώπινο μήνυμα ανήρτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 του σταδίου Καραϊσκάκη, πριν από 38 χρόνια και στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ εκείνης της “μαύρης ημέρας” για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο λιτό κείμενό της αναφέρει: “Ο θρήνος για τα θύματα στα γήπεδα δεν κάνει διακρίσεις. Η ανείπωτη τραγωδία της Θύρας 7 είναι χρέος όλων μας να μην επαναληφθεί και η μνήμη των νεκρών της μαύρης εκείνης μέρας είναι χρέος όλων μας να μείνει αιώνια. #RIP», συνοδεύοντας το, με μια ανάλογη φωτογραφία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter