Μετρό Θεσσαλονίκης: Έριξαν μολότοφ μέσα σε σταθμό (Video)

Μετρό Θεσσαλονίκης: Έριξαν μολότοφ μέσα σε σταθμό (Video)

Επίθεση με βόμβες μολότοφ μέσα σε σταθμό του Μετρό Θεσσαλονίκης έριξαν κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό «Πανεπιστήμιο», το οποίο μάλιστα κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας.

Περίπου στις 02:00 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το ΑΠΘ στο ύψος της ΔΕΘ, πετώντας πέτρες φωτοβολίδες και μολότοφ. Από μεριάς τους, οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί ο ένας στον μηρό και ο άλλος στο χέρι και μεταφέρθηκαν στο 424, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές, οι οποίες όμως δεν έγιναν συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης

Κρύβουν ανέργους με… Greek statistics

G7 σε Ρωσία: «Αποδεχθείτε την εκεχειρία στην Ουκρανία, αλλιώς έρχονται νέες κυρώσεις»

Ο υβριστής των Τεμπών – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Παύλος Ασλανίδης: «Η πολιτική εξουσία επιχειρεί δεύτερο μπάζωμα – Αυτή τη φορά των αιτημάτων του λαού» (Video)

Documento Newsletter