Μέτωπο Ανδρουλάκη – Γερουλάνου κατά Δούκα για τεχνητή πόλωση

Μέτωπο Ανδρουλάκη – Γερουλάνου κατά Δούκα για τεχνητή πόλωση

Σε… γραμμή Ανδρουλάκη ο Παύλος Γερουλάνος διαβλέπει τεχνητή πόλωση πίσω από τις αναφορές του Χάρη Δούκα για λεκτικές επιθέσεις εναντίον του με χαρακτηριστικά δολοφονίας χαρακτήρα.

Παρεμβαίνοντας στη διένεξη που έχει προκύψει μεταξύ των ανθυποψηφίων του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και βουλευτής Παύλος Γερουλάνος κάλεσε σε ενότητα και ουσιαστικά ενστερνίστηκε τα περί τεχνητής πόλωσης που εξέπεμψε το επιτελείο Ανδρουλάκη κατά του Χάρη Δούκα.

Δείτε επίσης: ΠΑΣΟΚ στο «κόκκινο»: Ο Δούκας καταγγέλλει «εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» από συνεργάτες του Ανδρουλάκη

««Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο. Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν», επεσήμανε ο Παύλος Γερουλάνος, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου 2024.

Λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας είχε καταγγείλει με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ότι «εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς». Μάλιστα, είχε επισημάνει ότι επισημάνει ότι αυτά έγιναν επειδή ενόχλησε, ειδικά μετά το debate, «γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις».

Για να συμπληρώσει ο Χάρης Δούκας ότι «η επίθεσή τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου».

Σε αυτές τις αναφορές είχε απαντήσει εκ μέρους τού νυν προέδρου του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιου για την προεδρία Νίκου Ανδρουλάκη το επιτελείο του απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς Δούκα. «Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου.
Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού.
Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση».

Σε αυτό το πνεύμα περί τεχνητής πόλωσης και περί ανάγκης να διαφυλαχθεί η ενότητα παρενέβη ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του κόμματος Παύλος Γερουλάνος.

Σε δήλωσή του ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε τα εξής;

«Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο.
Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν.

Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Όχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή και μετά επικίνδυνες καταιγίδες και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη μεγάλη ερμηνεύτρια – Είχε πονοκέφαλο πριν τη συναυλία (Video)

Μέση Ανατολή: Βαθαίνει η εμπλοκή της Κύπρου στην κρίση – Αμερικανοί στρατιώτες φτάνουν στο νησί

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Πράσινο φως για μισθό σχεδόν 1.000 ευρώ την ημέρα σε καθηγητή μεσαιωνικής ιστορίας

Χωριό που φαίνεται…

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η ΠΓ – Στο τραπέζι τα οργανωτικά, τα οικονομικά και η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση

Φωτιά στα μπατζάκια μας…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter