Μεταγραφή – βόμβα με Τσεντί Οσμάν ο Παναθηναϊκός (Video)

Μεταγραφή – βόμβα με Τσεντί Οσμάν ο Παναθηναϊκός (Video)

Ο Τσεντί Οσμάν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου μέσω instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν δεν αποτέλεσε το μεταγραφικό φινάλε για τους πρωταθλητές Ευρώπης, όπως αναμενόταν, καθώς οι «πράσινοι» ενισχύθηκαν με τη μεταγραφή του 29χρονου φόργουορντ ο οποίος αγωνιζόταν στο NBA με τη φανέλα των Σπερς.

«Καλημέρα για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι οι υπόλοιποι διεκδικητές της EuroLeague δυνάμωσαν αρκετά φέτος. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατεβαίνω τώρα Σούνιο πρώτη φορά για τη σεζόν, δυστυχώς χωρίς τον Φρι ακόμα. Και λόγω ότι όλης αυτής της δοκιμασίας που πέρασε ο Φρι το καλοκαίρι, να ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή ο Τσεντί Οσμάν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού», ανέφερε μέσω instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η μεταγραφή του Οσμάν είναι η τρίτη για τον Παναθηναϊκό μετά τους Λορέντζο Μπράουν και Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Διαβάστε σχετικά: Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Λορέντζο Μπράουν – Μένουν οι ανακοινώσεις

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή Γιουρτσεβέν – «Πράσινος» για δύο χρόνια

Ποιος είναι ο Τσεντί Οσμάν

Ο γεννημένος στις 8 Απριλίου του 1995 Οσμάν (ύψος 2,04μ.) στην Οχρίδα της Β. Μακεδονίας ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναντολού Εφές. Υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο το 2007 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στα νεανικά κλιμάκια της τουρκικής ομάδας, αλλά και ως δανεικός στη Β’ Κατηγορία.

Το επαγγελματικό συμβόλαιο με την Εφές ήρθε το 2012, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για πέντε σεζόν. Το 2017 μετακόμισε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ακολούθησε η μεταγραφή στους Σαν Αντόνιο Σπερς, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Οσμάν υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της Euroleague, με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών να τον θέλουν κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνολικά, ο Οσμάν κατέγραψε 476 συμμετοχές στο ΝΒΑ. Τη σεζόν 2023-24 είχε 72 συμμετοχές με τους Σπερς έχοντας 6,8 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε 17 λεπτά.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter