Μετά τους Σαμαρά και Καραμανλή, ούτε ο Κακλαμάνης πάει στη ΔΕΘ (Video)

Μετά τους Σαμαρά και Καραμανλή, ούτε ο Κακλαμάνης πάει στη ΔΕΘ (Video)

«Δεν θα πάω στη ΔΕΘ, δεν βρίσκω περιεχόμενο», δήλωσε ορθά – κοφτά ο Νικήτας Κακλαμάνης στο Attica TV.

«Πέρυσι, μας έλεγαν ότι όσοι εκλέγονται από τη Λάρισα και κάτω να μην πάμε στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, για να μην δοθούν λάθος εντυπώσεις. Φέτος, προσκαλούν ακόμα και τους πρώην βουλευτές», είπε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη δεν θα ανέβουν ούτε οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς. Ακούγεται επίσης ότι δεν θα παραστούν στις εκδηλώσεις αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Πάντως, ο πρώην υπουργός ο οποίος δεν διστάζει να εξαπολύει κατά καιρούς τα βέλη του προς τη «γαλάζια» ηγεσία, έκρουσε για μία ακόμη φορά το «καμπανάκι» προς την Πειραιώς, με αφορμή το «χαστούκι» στις ευρωεκλογές.

«Τι σας έλεγα μετά τις Ευρωεκλογές σχετικά με το αποτέλεσμα; Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη. Ότι δεν πήραμε το μάθημα, στον βαθμό που θα έπρεπε να το πάρουμε, για να κάνουμε τις σωστές κινήσεις», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Επιτροπή Καταστατικού ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς το όνομα «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς» η εισήγηση – Παραμένει το όριο τριών θητειών για τους βουλευτές

Ο Πολάκης απαντά στον Άδωνη για το βίντεο στο «Παπανικολάου»: Τα λεφτά για τα απογευματινά χειρουργεία ακόμα τα κυνηγάς;

Ρέθυμνο: «Οσμή» βεντέτας πίσω από την επίθεση στον κτηνοτρόφο – Δύο μήνες πριν επιτέθηκαν με καυστικό υγρό στον γιο του (Video)

Μισέλ Μπαρνιέ: Πώς η ακροδεξιά κινεί πλέον τα νήματα στη Γαλλία μετά το «πραξικόπημα» Μακρόν – Ο ρόλος της Λεπέν

«Έξαλλος» ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ για ελληνοποίηση ποδοσφαιριστή που έπαιζε στον… Παναθηναϊκό του Αλαφούζου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter