Μετά τον Οικονόμου και η Ράπτη: Χόρευε σε σκάφος στην Αστυπάλαια ενώ η Αττική πάλευε με τα καμένα… (Video)

Μετά τον Οικονόμου και η Ράπτη: Χόρευε σε σκάφος στην Αστυπάλαια ενώ η Αττική πάλευε με τα καμένα… (Video)

Σε παράλληλο σύμπαν ακόμη ένα μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απολάμβανε τις διακοπές του ενώ η Αττική βρισκόταν σε πύρινο κλοιό.

Συγκεκριμένα, μετά τον υφυπουργό Υποδομών και βουλευτή της Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος διασκέδαζε με παρέα σε κλαμπ – εστιατόριο στη Ρόδο σε χαλαρή διάθεση, την ώρα που για πάνω από 24 ώρες σπίτια, αυτοκίνητα και περιουσίες γίνονταν στάχτη, ακόμη μια εκλεκτή του επιτελικού κράτους ήταν… στον κόσμο της.

Διαβάστε περισσότερα: Η Ανατολική Αττική καιγόταν κι ο Βασίλης Οικονόμου… διασκέδαζε σε κλαμπ

Ειδικότερα, η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη την Τρίτη 13 Αυγούστου, και ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδιναν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο την καταστροφική πυρκαγιά, εκείνη χόρευε και διασκέδαζε αμέριμνη.

Σε βίντεο που έφερε στο φως το Dnews, η υφυπουργός εμφανίζεται να «τα δίνει όλα» στις θερινές της διακοπές, σε μίνι κρουαζιέρα με σκάφος στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας, χορεύοντας και τραγουδώντας με χαλαρή διάθεση το «Μία είναι η ουσία» του Χρ. Νικολόπουλου.

Θα έλεγε βέβαια κανείς ότι… πανηγυρίζει που η φωτιά μετά από τρεις μέρες και αφού έφτασε σε αστικό ιστό έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα…

Δείτε επίσης:

Όταν ο Μητσοτάκης «έκλαιγε» πάνω από τα καμένα της Πεντέλης το… 2007 (Video)


Ο «αόρατος» αρχισυντάκτης ξαναχτύπησε στις πυρκαγιές


Οι Χούθι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο ανοιχτά της Υεμένης



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter