Μετά τον Γκλέτσο, υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Παπανώτας; (Video)

Μετά τον Γκλέτσο, υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Δημήτρης Παπανώτας; (Video)

«Να σου πω το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει». Με αυτά τα λόγια, ο παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώτας εκδήλωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν υποψήφιος στις ευρωεκλογές, ωστόσο απεσύρθη ύστερα από δηλώσεις του που ήρθαν στην επιφάνεια και θεωρήθηκαν σεξιστικές. Στη συνέντευξή του στο Talk, όταν του ζητήθηκε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις ανέφερε χαρακτηριστικά. «Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα».

Σε περίπτωση που πράγματι ο Δημήτρης Παπανώτας πραγματοποιήσει την πρόθεσή του, θα είναι η δεύτερη αιφνιδιαστική υποψηφιότητα που προκαλεί έκπληξη, αφού έχει ήδη προηγηθεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ηθοποιού και πρώην δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου.

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: «Κανένας δεν είναι ανώτερος του καταστατικού» είπε η ΠΓ στον Κασσελάκη – «Είμαι εδώ» λέει ο ίδιος – Όλο το παρασκήνιο

Τα χαμένα κονδύλια της κατάρτισης

«Εσείς θα βρείτε τον τρόπο…» – Το μήνυμα της Λαγκάρντ στις κυβερνήσεις της ΕΕ για την έκθεση Ντράγκι

Ο Ζελένσκι έστησε παγίδα στο Κουρσκ αλλά έπεσε μέσα

Ξεχαρβαλωμένος παιδότοπος

Σχολεία: Γιατί δεν θα γίνουν μαθήματα στις 27 Σεπτεμβρίου

Λύθηκε το μυστήριο: Τι προκάλεσε τα σεισμικά κύματα που δονούσαν τη Γη επί 9 ημέρες το 2023 (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter