Μετ’ εμποδίων η συνέντευξη Τραμπ στον Μασκ – Μια φιλική κουβέντα με… πλούσιο ρατσιστικό λόγο

Μετ’ εμποδίων η συνέντευξη Τραμπ στον Μασκ – Μια φιλική κουβέντα με… πλούσιο ρατσιστικό λόγο

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ στον Έλον Μασκ αντιμετώπισε σημαντικές τεχνικές δυσκολίες, προκαλώντας καθυστέρηση 40 λεπτών.

Τα προβλήματα, τα οποία ορισμένοι απέδωσαν σε χάκερς, οδήγησαν σε εκτεταμένες εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον όρο «συντριβή» να γίνεται viral, καθώς οι χρήστες εξέφραζαν την απογοήτευσή τους.

Οι υποστηρικτές του Τραμπ πρότειναν μάλιστα ότι ίσως το τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέντευξη μπορεί να προκάλεσε την κατάρρευση της πλατφόρμας.

Παρά αυτά τα προβλήματα η «συνέντευξη» ξεκίνησε με τον Τραμπ να βρίσκει την ευκαιρία να επιτίθεται για ακόμη μία φορά στους μετανάστες, ενώ απέδωσε αυτή την καθυστέρηση σε «μαζική κυβερνοεπίθεση».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian, ο Τραμπ συναντήθηκε με τον δισεκατομμυριούχο για μια «ακατάσχετη και βιτριολική συνέντευξη», που επανέφερε πολλά από τα πιο διχαστικά σημεία συζήτησης του πρώην προέδρου.

Ο πρώην πρόεδρος άνοιξε τη συνομιλία με μια μακρά αφήγηση της απόπειρας δολοφονίας του τον Ιούλιο στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. Ανέφερε ότι θα επιστρέψει στην πόλη τον Οκτώβριο, λίγο πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Αν και ο Τραμπ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα μοιραζόταν την ιστορία μόνο μία φορά στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων τον περασμένο μήνα, συζήτησε και πάλι λεπτομερώς την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, την οποία είπε ότι θα επισκεφθεί ξανά τον Οκτώβριο. «Ήταν ένα θαύμα. Αν δεν είχα γυρίσει το κεφάλι μου, δεν θα σας μιλούσα τώρα, όσο κι αν σας συμπαθώ», είπε ο Τραμπ στον Μασκ.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας χαρακτήρισε, όπως ακριβώς και ο κ. Τραμπ, την Κάμαλα Χάρις, τη νέα αντίπαλο του Ρεπουμπλικάνου στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, υποψήφια «της ριζοσπαστικής αριστεράς». Με έναν περίεργο τρόπο, ωστόσο, ο Τραμπ συνεχάρη τη Χάρις επειδή ήταν «όμορφη» στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, συγκρίνοντάς την με τη σύζυγό του, Μελάνια, σημειώνοντας όμως ότι η εικόνα ήταν σκίτσο. «Μοιάζει με την πιο όμορφη ηθοποιό που έζησε ποτέ», είπε ο Τραμπ. «Ήταν μια ζωγραφιά, και στην πραγματικότητα, έμοιαζε πολύ με μια σπουδαία πρώτη κυρία, τη Μελάνια».

Οι δυο τους συνέχισαν να γκρινιάζουν για τη μετανάστευση. Ο Μασκ είπε μεταξύ άλλων ότι είναι απαραίτητο να υπάρχουν ασφαλή σύνορα, διαφορετικά η Αμερική δεν θα λειτουργήσει ως χώρα. Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική επιχειρηματίας περιέγραψε δε τον εαυτό του ως «νόμιμο μετανάστη». Από την πλευρά του, ο Τραμπ έστρεψε τη συζήτηση στις συνηθισμένες αντιμεταναστευτικές του απόψεις, προειδοποιώντας για τους «σκληρούς ανθρώπους» που επιχειρούν να εισέλθουν στη χώρα μέσω των συνόρων ΗΠΑ-Μεξικού.

Διαβάστε επίσης:

Κρανίου τόπος η Αττική: Συγκλονιστικές φωτογραφίες απόλυτης καταστροφής σε Χαλάνδρι και Βριλήσσια

Φωτιές: Το Μαξίμου σε πλήρη αμηχανία και σε ρόλο θεατή

«Χάσαμε μια φίλη, τη Νάντια» – Θρήνος για την 60χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου (Photos-Videos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter