Μέση Ανατολή: Φωτογραφικά κλικ που συχνά δεν βλέπουν τη δημοσιότητα… (Photos)

Μέση Ανατολή: Φωτογραφικά κλικ που συχνά δεν βλέπουν τη δημοσιότητα… (Photos)

Ο Πόλεμος δεν είναι μόνον οι φωτογραφίες ή τα βίντεο με τους βαλλιστικούς πυραύλους και τα drones να σχηματίζουν φωτεινές γραμμές στον ουρανό και να εντυπωσιάζουν το διεθνές κοινό. Ο Πόλεμος δεν είναι μόνον αριθμοί νεκρών και τραυματιών ή απλά καταστροφές.

Η ζωή στο έδαφος συνεχίζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Η καθημερινότητα διαταράσσεται, καταστρέφεται και ένας άλλος ρυθμός επιβάλλεται.

Πείνα, θάνατος, τραυματισμοί, καταστροφές με ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Αν αυτή ή των οικείων τους δεν διακοπεί απότομα…

Παρουσιάζουμε λίγες από τις πολλές φωτογραφίες που ο φακός γυρίζει σε αυτούς που χάνουν τα περισσότερα. Στους λαούς, στους καθημερινούς ανθρώπους, που πληρώνουν το τίμημα…

 

Μια ισραηλινή κινητή μονάδα πυροβολικού ρίχνει μία βολή από το βόρειο Ισραήλ προς το Λίβανο, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024. (AP Photo/Baz Ratner)
Άνθρωποι που εγκαταλείπουν τα νότια χωριά εν μέσω των συνεχιζόμενων ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών, στέκονται έξω από ένα σχολείο που μετατράπηκε σε καταφύγιο στη Σιδώνα, Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024. (AP Photo/Mohammed Zaatari, File)
Ισραηλινοί κρατούν την εθνική σημαία με τις φωτογραφίες των τριών αγνοούμενων Ισραηλινών εφήβων, που φοβούνται ότι απήχθησαν στη Δυτική Όχθη στις 12 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης που ζητά την απελευθέρωσή τους, στο Τελ Αβίβ, Ισραήλ, Κυριακή 29 Ιουνίου 2014. Υπήρξε αύξηση των ρουκετών που εκτοξεύονται από το έδαφος που ελέγχεται από τη Χαμάς προς το Ισραήλ αυτόν τον μήνα, καθώς ο στρατός έχει πραγματοποιήσει μια ευρεία επιχείρηση κατά της Χαμάς στη Δυτική Όχθη, ενώ αναζητά τρεις ισραηλινούς εφήβους που σύμφωνα με το Ισραήλ απήχθησαν από την παλαιστινιακή μαχητική οργάνωση. (AP Photo/Oded Balilty)
Ο Elias Jaradeh, βουλευτής και οφθαλμίατρος, αριστερά, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επεμβάσεις για τα θύματα της επίθεσης αυτής της εβδομάδας στο Λίβανο, πραγματοποιεί οφθαλμολογική επέμβαση σε έναν άνδρα που τραυματίστηκε από την έκρηξη μιας από τις φορητές συσκευές, στο νοσοκομείο Eye Specialist, στη Βηρυτό του Λιβάνου, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024. (AP Photo/Hussein Malla, File)
Σε αυτή τη φωτογραφία που δόθηκε από το Mashala Shelte το 2024, ο Hussein Hamza ταΐζει σκυλιά στο καταφύγιο ζώων του στο Kfour, στο νότιο Λίβανο (Mashala Shelter via AP).
A Palestinian man climbs the separation wall at the town of al-Ram to illegally cross into Jerusalem, Sunday, Sept. 15, 2024. (AP Photo/Mahmoud Illean)
Άνθρωποι καλύπτονται στην άκρη του δρόμου καθώς μια σειρήνα προειδοποιεί για εισερχόμενους πυραύλους που εκτοξεύονται από το Ιράν σε αυτοκινητόδρομο στο Shoresh, μεταξύ Ιερουσαλήμ και Τελ Αβίβ στο Ισραήλ την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024. (AP Photo/Ohad Zwigenberg)
Παλαιστίνιες γυναίκες ψωνίζουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024. (AP Photo/Nasser Nasser)
Ισραηλινοί ιατροδικαστές εργάζονται σε ένα βαγόνι ελαφρού σιδηροδρόμου μετά από επίθεση με πυροβολισμούς στη Γιάφα, μια μικτή αραβοεβραϊκή περιοχή του Τελ Αβίβ, Ισραήλ, Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024. (AP Photo/Itai Ron)
Παλαιστίνιοι σκαρφαλώνουν στο διαχωριστικό τείχος στην πόλη αλ Ραμ για να περάσουν παράνομα στην Ιερουσαλήμ, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024. (AP Photo/Mahmoud Illean)
IΙσραηλινοί αστυνομικοί και εργαζόμενοι σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στέκονται δίπλα σε ένα νεκρό μετά από επίθεση με πυροβολισμούς στη Γιάφα, μια μικτή αραβοεβραϊκή περιοχή του Τελ Αβίβ, Ισραήλ, Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024. (AP Photo/Itai Ron)
Παλαιστίνιοι σχηματίζουν ουρά για να λάβουν γεύματα στον προσφυγικό καταυλισμό Jabaliya στη Λωρίδα της Γάζας, 18 Μαρτίου 2024. (AP Photo/Mahmoud Essa, File)
Νοσηλευτές περιθάλπουν έναν άνδρα που τραυματίστηκε μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε δύο παρακείμενα κτίρια ανατολικά της νότιας λιμενικής πόλης της Σιδώνας, Λίβανος, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. (AP Photo/Mohammed Zaatari, File)
Άνθρωποι κοιτάζουν ένα κατεστραμμένο κτίριο που χτυπήθηκε από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο Μπιρ Χασάν, Βηρυτός, Λίβανος, Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2024. (AP Photo/Hussein Malla)
Ισραηλινοί καλύπτονται δίπλα σε ένα καταφύγιο, καθώς μια σειρήνα προειδοποιεί για εισερχόμενες ρουκέτες που εκτοξεύονται από το Λίβανο, στη Ναχαρίγια, στο βόρειο Ισραήλ, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024. (AP Photo/Baz Ratner)
Άνθρωποι ακούν ομιλία του αναπληρωτή ηγέτη της Χεζμπολάχ, Σεΐχη Ναΐμ Κασέμ, που μεταδίδεται από το τηλεοπτικό κανάλι al-Manar της Χεζμπολάχ, σε κουρείο στη Βηρυτό του Λιβάνου, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024. (AP Photo/Bilal Hussein)

Διαβάστε επίσης:

Ιράν και Ισραήλ ανταλλάσσουν απειλές: Θα πλήξουμε όλες τις υποδομές του Ισραήλ αν ανταποδώσουν την επίθεση, διαμηνύει η Τεχεράνη

Συγκλονιστικά βίντεο από την στιγμή της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ – Πύραυλος έπεσε πάνω σε αυτοκινητόδρομο (Video)

Συναγερμός στη Δανία: Εκρήξεις κοντά στην ισραηλινή πρεσβεία στην Κοπεγχάγη

Ανάλυση Guardian: Η πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ πυροδοτεί την περιφερειακή σύγκρουση – Πάτημα στον Νετανιάχου για σκληρή απάντηση

Καταιγίδα πυραύλων από το Ιράν στο Ισραήλ: «Θα το πληρώσουν» λέει ο Νετανιάχου – Η στάση των ΗΠΑ (Videos)

Μπαράζ επιθέσεων από τους Χούθι σε Ερυθρά και Αραβική θάλασσα – Χτύπησαν Ελληνόκτητο πλοίο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter