Μέση Ανατολή: Αναφορές ότι εντοπίστηκε νεκρή η 22χρονη όμηρος Σάνι Λουκ – Ήταν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova

Μέση Ανατολή: Αναφορές ότι εντοπίστηκε νεκρή η 22χρονη όμηρος Σάνι Λουκ – Ήταν στο μουσικό φεστιβάλ Supernova
Πηγή: instagram

Η σορός της 22χρονης Σάνι Λουκ εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, ενώ η μητέρα της ενημερώθηκε για το θάνατό της το βράδυ της ίδιας ημέρας, όπως αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ. Η αδερφή της, Άντι Λουκ, επιβεβαίωσε το θάνατό της 22χρονης, με ανάρτησή της στο Instagram.

Η Jerusalem Post σημειώνει, ωστόσο, ότι είναι ασαφείς οι συνθήκες του θανάτου της, ενώ υπογραμμίζει ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί το μέρος όπου εντοπίστηκε η σορός της νεαρής.

Η Λουκ φέρεται είχε απαχθεί από το φεστιβάλ μουσικής Νόβα στις 7 Οκτωβρίου, κατά την επίθεση της Χαμάς στα νότια του Ισραήλ. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σώμα της κοπέλας φαινόταν να ακίνητο και παραμορφωμένο στην καρότσα ενός αγροτικού, ενώ μεταφερόταν στη Γάζα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν η νεαρή γυναίκα ήταν ζωντανή εκείνη τη στιγμή.

Η μητέρα της δήλωσε μερικές μέρες αργότερα ότι η κόρη της είναι ζωντανή και κρατείται σε νοσοκομείο στη Γάζα. Ήταν η μητέρα της Λουκ, Ρικάρντα, που είπε στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL πως ενημερώθηκε την Κυριακή ότι η κόρη της ήταν νεκρή.

Η Jerusalem Post κάνει επίσης λόγο για ένα συγγενικό πρόσωπο της Λουκ το οποίο έλαβε επίσημη ενημέρωση από τον ισραηλινό στρατό ότι βρέθηκε οστό από τη βάση του κρανίου, του οποίου το DNA ταίριαζε με αυτό της Λουκ. Οι γιατροί εκτίμησαν ότι κανένα άτομο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το συγκεκριμένο οστό, κι έτσι συνήγαγαν το συμπέρασμα ότι η Λουκ δεν μπορεί να πλέον να ζει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter