Μεϊκόπουλος για Αυγενάκη: «Γκάζι» απευθείας αναθέσεων και διασπάθισης δημοσίου χρήματος με φόντο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Μεϊκόπουλος για Αυγενάκη: «Γκάζι» απευθείας αναθέσεων και διασπάθισης δημοσίου χρήματος με φόντο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Το «γκάζι» απευθείας αναθέσεων και διασπάθισης δημοσίου χρήματος του Λευτέρη Αυγενάκη με φόντο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετά τις αποκαλύψεις για παράνομες αμοιβές σε μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΟΕΔΜΑ).

«Η καταγγελία του Συνδέσμου Αθλητών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΣΑΜΑΕ) για τα έργα και τις ημέρες του κ. Αυγενάκη στην Οργανωτική Επιτροπή Διοργανώσεων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού είναι ντροπιαστική, ακόμα και για αυτή την κυβέρνηση» αναφέρει ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και προσθέτει:

«Η “ταχύτητα” διασπάθισης δημοσίου χρήματος και οι “ειδικές διαδρομές” των αμοιβών “άμισθων” θέσεων, από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, δεν εκπλήσσουν, πλέον, κανέναν.

Απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι περίμεναν τη μειωμένη ορατότητα από τη σκόνη που σηκώνουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του ιστορικού Ράλι Ακρόπολις, για να πατήσουν το γκάζι των απευθείας αναθέσεων και του βολέματος συγγενών και φίλων.

Απαιτούμε απαντήσεις για κάθε ένα ευρώ από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών που σπαταλήθηκε στο όνομα της ανάπτυξης του κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του!».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι προτάσεις για τα δημοψηφίσματα – Αυτή είναι η νέα Οικονομική Επιτροπή

Προειδοποίηση Κασσελάκη σε όσους «αντιφάσκουν» με τις αποφάσεις του κόμματος δημόσια: «Δεν είναι απειλή, είναι απλή λογική»

Η μαφία της Μυκόνου, δύο δολοφονίες και το χαμένο ηχητικό – Την Κυριακή στο Documento

Οργή στην αγορά για τον εμπαιγμό με τα τεκμήρια – Η κυβέρνηση φορτώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες με φόρους χιλιάδων ευρώ

Άνοιξε τις πύλες του το 43ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter