Μεγαλοπρεπές άδειασμα Μητσοτάκη από τον Πλεύρη για την τραγωδία στα Τέμπη (Video)

Μεγαλοπρεπές άδειασμα Μητσοτάκη από τον Πλεύρη για την τραγωδία στα Τέμπη (Video)

Αδειάζει τον πρωθυπουργό προσωπικά, ο οποίος κρύφτηκε πίσω από το «πόρισμα» του περί «ανθρώπινου λάθους» για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με δηλώσεις του, μάλιστα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, κατήγγειλε το πρωί της Παρασκευής ότι δεν δέχθηκε καμία απολύτως βοήθεια από την εταιρεία που έχει τη διαχείριση των συρμών στην Ελλάδα Hellenic Train σχετικά με τις λίστες των ανθρώπων που επέβαιναν στο τρένο. «Ως υπουργείο Υγείας, δεν είχαμε καμία βοήθεια από την εταιρεία. Δεν ήρθε κανένας άνθρωπος της εταιρείας στα νοσοκομεία για να μας βοηθήσει» ανέφερε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, ο Θάνος Πλεύρης δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά εξέφρασε και μια εντελώς διαφορετική άποψη από εκείνη του πρωθυπουργού σχετικά με τις ευθύνες για την τραγωδία, αδειάζοντας το σύστημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που κρύφτηκε πίσω από το «ανθρώπινο λάθος».

«Αρχικά προφανώς φαίνεται ότι έχει γίνει ένα ανθρώπινο λάθος. Το δεύτερο είναι αν υπάρχουν αυτά που πρέπει να υπάρχουν ώστε είτε να αποτρέπεται το ανθρώπινο λάθος είτε να μπορεί να προλαμβάνεται».

Φαίνεται πως η αθλιότητα του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος έσπευσε την Πέμπτη να χαρακτηρίσει «ζώα και κρατικοδίαιτους χαφιέδες» όσους διαμαρτυρήθηκαν κάνοντας πορεία έξω από τα γραφεία της Hellenic Train για την τραγωδία στα Τέμπη, δεν ήταν προσωπική πρωτοβουλία, αλλά – όπως θα έλεγε κανείς – ενδοκυβερνητική οδηγία… ωστόσο δεν φαίνεται να συμφωνούν όλοι με αυτή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter