Μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις (Video)

Μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις (Video)

Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη ημέρα πυροσβέστες και εθελοντές στο νότιο Ρέθυμνο. Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών τις τελευταίες ώρες.

Λίγο μετά τις 15:00 σήμανε νέος συναγερμός καθώς η φωτιά γύρισε λόγω των ανέμων και κινείται προς την περιοχή του Βαθιακού. Μάλιστα οι κάτοικοι ενημερώθηκαν με μήνυμα του 112 να εκκενώσουν προς Πλάτανο καθώς η φωτιά απειλεί τον οικισμό, σύμφωνα με το creta24.gr.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 228 πυροσβέστες, 14 ομάδες πεζοπόρων, 47 οχήματα, 10 αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα.

Αναζωπύρωση το πρωί της Πέμπτης

Αναζωπυρώθηκαν εστίες της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Ρέθυμνο, στις περιοχές Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου.

Στην επιχείρηση για την κατάσβεσή της συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις – και από την Αθήνα – ενώ σηκώθηκαν και τέσσερα εναέρια μέσα, δύο ελικόπτερα και δύο αεροπλάνα, που πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού.

Λίγο μετά τις 12 στάλθηκε από την Πολιτική Προστασία και νέο μήνυμα 112 προς τους πολίτες, στο οποίο αναφέρεται ότι «αν βρίσκεστε στις περιοχές Αποδούλου, Αγίου Ιωάννη και Νίθαυρη Ρεθύμνου παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Διαβάστε επίσης

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στο Ρέθυμνο: Νέο μήνυμα από το 112 – Εκκενώνονται οικισμοί (Video)

Εγκαταλείπουν την ταβέρνα και επιλέγουν φαγητό στο χέρι οι τουρίστες – Αποκαλυπτική έρευνα (Video)

«Συγγνώμη Μίλτο, τεχνικό λάθος», λέει η Βόζεμπεργκ για το χρυσό καπέλωμα στον Τεντόγλου

Σάλος μετά το… «χρυσό καπέλωμα» της Βόζεμπεργκ στο μετάλλιο του Τεντόγλου

ΑΕΚ: Πρόστιμο από Ηλιόπουλο μετά την ήττα από τη Νόα – «Παίζατε λες και πήρατε χάπια ύπνου»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter