Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Αντιπυρικές ζώνες στο Αφράτι με τρακτέρ και μηχανήματα – Μηνύματα από το 112 (Photos – Videos)

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Αντιπυρικές ζώνες στο Αφράτι με τρακτέρ και μηχανήματα – Μηνύματα από το 112 (Photos – Videos)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Πισσώνα του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων στην Εύβοια. Η φωτιά ξεκίνησε από αγροτοδασική περιοχή και κατευθύνεται προς το Αφράτι. Οι κάτοικοι του οικισμού ενημερώθηκαν από το 112 για την εντολή εκκένωσης προς Βασιλικό.

Ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν πολύ το έργο της κατάσβεσης τόσο των επιγείων όσο και το ένα εναέριων μέσων που επιχειρούν.

Πυροσβεστική, εθελοντές, δήμος και πολίτες βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στη γέφυρα του Αφρατίου, παρατάσσοντας κατά σειρά μηχανήματα και τρακτέρ προκειμένου να προχωρήσουν στην διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών, σύμφωνα με το evima.gr.

Εικόνες και βίντεο

 

«Εκκενώστε προς Βασιλικό»

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα  από το 112 για τους κατοίκους του οικισμού Αφράτι, ώστε να απομακρυνθούν προς το Βασιλικό. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

 

Φωτογραφία: documentonews.gr.

Η φωτιά ξέσπασε σε καλαμιές και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δασική έκταση. «Έντονος καπνός και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική», δήλωσαν στο evima.gr, κάτοικοι της περιοχής.

Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στο βίντεο του documentonews.gr.

  

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη φωτιά στην Εύβοια: Μήνυμα από το 112 για το Αφράτι – «Απομακρυνθείτε προς Βασιλικό» (Photos – Video)

Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι λόγω αμφιβολιών και οι 2 κατηγορούμενοι

Είκοσι χρόνια «χειρουργικά χτυπήματα» ανεβάζουν το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή

«Έχετε κυβέρνηση ή υπουργικό συμβούλιο κατασκόπων;» – Τα τέσσερα ερωτήματα Κασσελάκη στον Μητσοτάκη

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter