Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στο Ορθοβούνι στον Δήμο Μετεώρων – Μήνυμα από το 112

Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στο Ορθοβούνι στον Δήμο Μετεώρων – Μήνυμα από το 112

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Ορθοβουνίου Καλαμπάκας, σε δασική και χορτολιβαδική έκταση, στην οποία επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, πεζοπόρα τμήματα και εναέρια μέσα.

«Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο σημείο της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς δίνοντας με τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος τη μάχη για να σωθεί το χωριό το Ορθοβούνι» σημειώνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. «Προχωρήσαμε άμεσα σε εκκένωση του χωριού και ο Δήμος Μετεώρων με όλες τις δυνάμεις, μηχανήματα έργου και υδροφόρες, συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσθέτει ενώ αναφέρει πως έχει «ζητήσει και από γειτονικούς δήμους και την Περιφέρεια να συνδράμουν…».

Κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112 να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Ενδοοικογενειακή βία: Τα γεγονότα που οδήγησαν στη σύλληψη του δημοσιογράφου της ΕΡΤ – «Με χαστούκισε, με έσπρωξε και με τράβηξε από τα μαλλιά»

Ύδρα: Αξιωματικός της Πυροσβεστικής παραδέχεται ότι εξέτασε προφορικά τους Καζάκους ολιγάρχες επειδή… βιαζόντουσαν (Έγγραφο)

Πολλά ερωτήματα για «τριγωνικό» ταξίδι του κυβερνητικού αεροσκάφους του Ισραήλ – Το στίγμα εμφανίστηκε σε Κρήτη, Κύπρο και Τελ Αβίβ την ίδια μέρα (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter