Μεγάλη επιτυχία για την «Γιορτή του σινεμά»

Μεγάλη επιτυχία για την «Γιορτή του σινεμά»

Πάνω από 100 χιλιάδες θεατές γέμισαν τα σινεμά όλης της χώρας την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου με αφορμή την «Γιορτή του σινεμά».

Τη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη «Γιορτή Του Σινεμά» στην Ελλάδα, η οποία είχε τεράστια επιτυχία. Η συμμετοχή όλων των μελών της ΕΔΙΚΤΕ και η καθολική συμμετοχή των αιθουσών πανελλαδικά, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να επιστρέψει μαζικά στις αίθουσες μετά την πανδημία και να αποδείξει ότι η μαγεία του κινηματογράφου είναι αξεπέραστη.

Συνολικά 108.392 θεατές προσήλθαν στις ελληνικές αίθουσες και παρακολούθησαν πάνω από 38 ταινίες. Στόχος όλων όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΔΙΚΤΕ (Ένωσης Διανομέων Κινηματογραφικών Ταινιών Ελλάδος)  είναι «η Γιορτή Του Σινεμά να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την ίδια περίοδο. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, καθώς και όσους υποστήριξαν επικοινωνιακά την ενέργεια. Ας κάνουμε την κάθε μέρα γιορτή του Σινεμά».

Για να υπάρχει κι ένα μέτρο σύγκρισης, αναφέρουμε ενδεικτικά ότι τον τελευταίο μήνα ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων στη διάρκεια των τετραημέρων Πέμπτη με Κυριακή, κυμαίνονταν μεταξύ 60 και 80 χιλιάδων. Άρα τα 110.000 εισιτήρια σε μία μόνο μέρα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή επίδοση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter