Με σκόρερ τον Φαν Βέερτ ο Βόλος νίκησε (1-0) τον Απόλλωνα

Ο… συνήθης ύποπτος Τομ Φαν Βέερτ σκόραρε το μοναδικό γκολ που έκρινε το εξ αναβολής παιχνίδι του Βόλου με τον Απόλλωνα. Με το «τρίποντο» της νίκης οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 21 βαθμούς, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» παρέμεινε στο πάτο της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν από το ξεκίνημα του αγώνα για να ανοίξουν το σκορ και η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 14’. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε κόρνερ, ο Φαν Βέερτ κέρδισε την κεφαλιά, αλλά ο Βέρχουλστ με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Ο Βέλγος τερματοφύλακας στο 22’ απέκρουσε σουτ του Φαν Βέερτ, ο οποίος στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Φεράρι σέντραρε και ο Ολλανδός φορ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0. Αυτό είναι το ενδέκατο γκολ του Φαν Βέερτ στην Σούπερ Λίγκα1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων πέρασε στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 54’ ο Σλίβκα απέφυγε τον Κότνικ, αλλά ο Πουρίτα του έκλεψε την μπάλα πριν την στείλει στα δίκτυα. Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσοκάνη, Πουρίτα, Κάστρο, Παμλίδης.

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο (39’ Πουρίτα), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (71’ Ροσέρο), Ρεγκατέν (46 Ορόζ), Φερνάντες (91’ Σιελής), Φαν Βέερτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόφσκι (46’ Τουτουαρίμα), Ρόγκνε, Μπρούνο Άλβες, Κάστρο (62’ Φατιόν), Σλίβκα, Μαρτίνες (83’ Σαχλί), Παπαγεωργίου (76’ Σιγκνέβιτς), Παμλίδης (62’ Γιαννιώτας), Ιωαννίδης.