Με… Μητσοτάκη απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ρωμανό για τον ΦΠΑ – Το ηχητικό που αποστομώνει τον εκπρόσωπο της ΝΔ

«Η κυβέρνηση ποτέ δεν είχε ανακοινώσει, όπως ψευδώς ισχυρίζεται ο κ. Κασσελάκης, ότι το μέτρο (του μειωμένου ΦΠΑ) αφορά και στον σερβιριζόμενο καφέ, όπου ο ΦΠΑ επανήλθε στο 24%, στα επίπεδα δηλαδή που τον είχε αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» υποστήριξε, μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την αύξηση του ΦΠΑ στον καφέ.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, μάλλον ξεχνώντας ότι το κόμμα του βρίσκεται στην κυβέρνηση τα τελευταία πέντε χρόνια, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ανέβασε στα ύψη όλους τους άμεσους και έμμεσους φόρους σε βάρος των πολιτών» και κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «έχει φτωχές γνώσεις σχετικά με την φορολογία και σκοπίμως αποκρύπτει την αλήθεια».

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αναδείξει με βίντεο στα social media τον παραλογισμό πως διαφορετικός ΦΠΑ ισχύει στον σερβιριζόμενο καφέ και διαφρετικός στον takeaway, ενώ είχε υπενθυμίσει πως οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους στα τηλεοπτικά πάνελ πως επί ΝΔ δεν θα αυξηθεί κανένας φόρος.

Δείτε επίσης: Κασσελάκης σε ΝΔ: Κόψατε στους Έλληνες τις διακοπές και το air condition – Τώρα θα τους κόψετε και τον καφέ;» (Video)

Απάντηση …μέσω Μητσοτάκη

«Η ΝΔ διά του κ. Ρωμανού, εκτόξευσε γραφικές κατηγορίες κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη για “διαστρέβλωση της αλήθειας” και “μαύρη προπαγάνδα”, επειδή απλώς ανέδειξε το προφανές και αυταπόδεικτο: η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανέβασε τον ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ στο 24%, έναντι 13% ως τώρα» λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ και περνάνε στην αντεπίθεση:

«Ο κ. Ρωμανός καλά θα κάνει να φτιάξει έναν κρύο καφέ και να ακούσει στο ηχητικό που ακολουθεί τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από μερικές εβδομάδες να λέει από ραδιοφώνου (Παραπολιτικά FM) ότι “θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψη” την άνοδο της τιμής του καφέ διεθνώς και ότι “θα πράξει τα δέοντα για το ζήτημα”. Να υπόσχεται, δηλαδή, ψευδώς, ότι θα διατηρήσει τον ΦΠΑ στο 13%»

«Επιστρέφουμε λοιπόν τα περί ψεύδους στη ΝΔ, και σημειώνουμε: το ψέμα είναι το βασικό εργαλείο όσων νομίζουν ότι μπορούν να εμπαίζουν τους πολίτες επ’ άπειρον και χωρίς αντίλογο» υποστηρίζουν από την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε περισσότερα: Αυτοί είναι οι 22 που εμπλέκονται στη σπείρα εκβιαστών του δήμου Αθηναίων – Τουλάχιστον τρεις υπάλληλοι της Μενδώνη ανάμεσά τους (Έγγραφα)

Θα υπάρξουν διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ; Τι ισχύει με την προειδοποίηση Κασσελάκη

Καιρός: Έρχεται καύσωνας διαρκείας – Πού και για πόσο το θερμόμετρο θα δείχνει 40αρια (LIVE)

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Νεκρή αθλήτρια που έπεσε από σκάφος σε ιστιοπλοϊκό αγώνα

Πιτσιλής διορίζει Πιτσιλή για να γνωμοδοτεί στον εαυτό του – Με τραγελαφική απόφασή αυτοορίζεται πρόεδρος του ανώτατου συμβουλίου

Διακοπές στην Αλβανία: Ανεβαίνουν οι κρατήσεις από Έλληνες – Πόσο κοστίζει ένα τριήμερο

Επιστολή Δούκα προς ΠΑΣΟΚ: Debate και κώδικας Δεοντολογίας για τις εκλογές προέδρου – Ζητά συνεδρίαση της ΕΔΕΚΑΠ