Με επίσκεψη στο υπ. Ανάπτυξης ο Μητσοτάκης τρέχει να στηρίξει τον Θεοδωρικάκο μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Προσγείωση σε μια άλλη καυτή πραγματικότητα θα έχει σύντομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ως διαμεσολαβητής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για τις ηγετικές θέσεις των Βρυξελλών έκανε το μεταπτυχιακό του στους ευρωπαϊκούς διαδρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημα της συζύγου του να συναντηθεί με τον εκλεκτό της και «νέο» υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος προφανώς χρειάζεται στήριξη μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τη δικογραφία που τον μπλέκει με την Greek Mafia.

Η επίσκεψη δηλαδή, είναι αποτέλεσμα της απαίτησης στήριξης του Θεοδωρικάκου μετά τις αποκαλύψεις του DOCUMENTO για τη δικογραφία που τον εμπλέκει με την Greek Mafia. Ο Μητσοτάκης τρέχει να τον στηρίξει κάτι που είναι και απαίτηση της συζύγου του με την οποία ο Θεοδωρικάκος έχει στενή σχέση.

Θα γίνει επίσης και για τα μάτια των ψηφοφόρων αφού η ακρίβεια ήταν και ένα από τα μηνύματα της καταδίκης στις κάλπες καθώς άφησαν τα καρτέλ και την ακρίβεια ελεύθερα.

Εννοείται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ των φιλοκυβερνητικών μέσων θα δοθούν εντολές και θα περιγραφούν μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας που ως τώρα έχει γεμίσει και τον κυβερνητικό/κρατικό κορβανά μέσω ΦΠΑ και τα ταμεία των μεγάλων εταιρειών με απόλυτη κυβερνητική ευθύνη και προθυμία.

Θα ακολουθήσουν όπως συνεχίζει το φιλοκυβερνητικό ρεπορτάζ επισκέψεις στο υπουργείο Εσωτερικών και τον Θοδωρή Λιβάνιο για να παίξουν τα κανάλια και τα φιλικά ΜΜΕ την πρόθεση της κυβέρνησης να καταπολεμήσει την γραφειοκρατία.

Και μετά έρχονται τα ακόμα πιο δύσκολα με τη συνάντηση και επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας και τον Άδωνη Γεωργιάδη. Τώρα πως θα παντρέψουν τη διάλυση του ΕΣΥ με την είσοδο των ιδιωτών, αυτό είναι ειδικότητα των φιλελευθέρων και του Αδώνιδος. Εξάλλου μόλις χθες μας πρόσφερε απογευματινά χειρουργεία με χρήματα από το Ταμείο Ανάπτυξης… Ούτε λόγος για στήριξη του Δημόσιου ΕΣΥ όπως το ξέραμε…

Αυτά προς το παρόν…

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς συμφωνία το «μεγάλο παζάρι» για τα αξιώματα της ΕΕ – Πού «μπλόκαραν» οι συζητήσεις

Κύρτσος: Πως φτάσαμε στο «αδιέξοδο» της συμφωνίας των Πρεσπών και η στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ισραήλ: Εννέα συλλήψεις στις ογκώδεις διαδηλώσεις κατά Νετανιάχου

NBA Finals: Πρωταθλητές οι Celtics μετά από 16 χρόνια, σήκωσαν το 18ο – Τα δάκρυα χαράς του Τέιτουμ (Video)

«Ωραίο μου πλυντήριο» η Βουλή για τα μεγάλα σκάνδαλα