Μαύρη μέρα σήμερα για τις ελληνικές θάλασσες με 3 νεκρούς

Τρεις νεκροί, δύο λουόμενοι και ένας ψαράς είναι ο τραγικός απολογισμός της Κυριακής. 

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Άσπρες Κάμπου Μαραθόκαμπου, 71χρονος αλλοδαπός. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από παρευρισκόμενο γιατρό, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, επίσης τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βραχνέικων Πατρών, 68χρονη. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Άγιος Ανδρέας Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείου Πατρών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Αγνοούμενος ψαράς

Ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βραδινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 66χρονου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή ν. Ελευθερόνησου Χαλκιδικής, όπου είχε νωρίτερα βρεθεί αγκυροβολημένο το υπό ιδιοκτησίας του σκάφος ”ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ” Λ.Θ. 15007, χωρίς επιβαίνοντες.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ από ξηράς διενεργήθηκαν έρευνες από περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Πρωινές ώρες σήμερα, βρέθηκε η σορός του ανωτέρω στην ακτή της θαλάσσιας περιοχής Νέων Ρόδων Χαλκιδικής, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.