Μαξίμου: Σε «αναμμένα κάρβουνα» για τη σημερινή εκδήλωση Καραμανλή-Σαμαρά – Παρούσα και η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Μαξίμου: Σε «αναμμένα κάρβουνα» για τη σημερινή εκδήλωση Καραμανλή-Σαμαρά – Παρούσα και η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η σημερινή κοινή εκδήλωση (για πρώτη φορά) των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στο πολεμικό μουσείο (20:00), έχει προκαλέσει έντονη αμηχανία στο Μαξίμου και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, καθώς τα μηνύματα από τους δύο πρωθυπουργούς θα ταρακουνήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις πολιτικές του επιλογές. Μάλιστα, ανάμεσα στα δεκάδες στελέχη της γαλάζιας παράταξης και τους βουλευτές που θα παραβρεθούν στο σημείο της «βιβλιο-παρουσίασης», θα υπάρχουν και στελέχη από άλλα κόμματα. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου αναμένεται να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση.

Απών ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παραβρεθεί στην χώρο, καθώς η παρουσία του, ενδεχομένως να δημιουργούσε περαιτέρω εσωστρέφεια στο κυβερνών κόμμα, λίγες μέρες μετά και την καταιγιστική κριτική που υπέστη ο πρωθυπουργός στην συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας (26/6). Στη θέση του πρωθυπουργού θα παραστεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Βροντερό παρών δεκάδων βουλευτών και στελεχών

Η κινητοποίηση που έχει γίνει για τη σημερινή κοινή εκδήλωση των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες, να βρεθούν στις ομιλίες δεκάδες βουλευτές. Συγκεκριμένα, θα βρεθούν ο Χαράλαμπος Αθανασίου, η Φωτεινή Αραμπατζή, ο Βασίλης Γιόγακας, ο Αθανάσιος Δαβάκης, ο Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης, η Άννα Καραμανλή, ο Θεόδωρος Καράογλου,ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Φώντας Μπαραλιάκος, ο Ιωάννης Πασχαλίδης, ο Μάριος Σαλμάς, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ακόμη το παρών θα δώσουν οι Διονύσης Ακτύπης, Γιάννης Ανδριανός, Λάκης Βασιλειάδης, Κώστας Βλάσσης, Γιώργος Βλάχος, Γιώργο Γεωργαντάς, Γιάννης Γιάτσιος, Ανδρέας Ζαμπίλης, Θανάσης Καββαδάς, Γιάννης Καλιάνος, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Μάρκος Καφούρος, Σταύρος Κελέτσης, η Μαρία Κεφάλα, ο Μάνος Κόνσολας, ο Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Σπύρος Κουλκουδίνας,ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Περικλής Μαντάς, ο Νότης Μηταράκης, η Κατερίνα Μονογυιού, ο Γιάννης Μπούγας, ο Χρήστος Μπουκώρος,ο Γιάννης Οικονόμου, ο Γιώργος Παπασωτηρίου, ο Στέλιος Πέτσας,ο Θάνος Πλεύρης, ο Χριστόδουλος Στεφανάδης και ο Άγγελος Συρίγος.

«Σαμποτάζ» από Τασούλα-Μητσοτάκη

Τη στιγμή που όλοι και όλες στη γαλάζια παράταξη συζητάνε για την σημερινή εκδήλωση, με πρόφαση τη συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων, το προεδρείο της Βουλής επικαλείται την ύπαρξη στενών χρονικών περιθωρίων και εισάγει – κάτι που δεν συνηθίζεται– τη Δευτέρα συζήτηση σημαντικού νομοσχεδίου, το οποίο αφορά την υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση μεγάλων επιχειρήσεων. Ο Μητσοτάκης βρίσκεται πλέον, σε πανικό και προσπαθεί να ανακόψει τη δυναμική της εκδήλωσης. Περισσότερα ΕΔΩ

Τα μηνύματα των δύο προέδρων της ΝΔ

Στις ομιλίες των δύο προέδρων της ΝΔ είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν ηχηρά μηνύματα προς το Μαξίμου, τα οποία θα αποτυπώνονται σε ζητήματα ταυτότητας, αλαζονείας και απομόνωσης από την κοινωνία. Επιπλέον, θα ακουστούν πολλά πράγματα και για τα εθνικά ζητήματα και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σημειώνεται, ότι στην εκδήλωση θα βρεθεί και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος βγήκε τελευταίος στην ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροέδρων του ΕΛΚ.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυση κατά Θεοδωρικάκου: Μοίραζε πόστα σε αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για να τον καλύψουν

Ξηλώνεται η παντοκρατορία Μητσοτάκη

Ανάρτηση Κασσελάκη με νόημα: Οι προοδευτικές δυνάμεις της Γαλλίας κατάφεραν να δείξουν τον δρόμο

Αμετανότητος! Από Βρυξέλλες… Πάπιγκο με το πρωθυπουργικό ο Κυριάκος – Η χώρα στις φλόγες και ο ΠΘ δροσιζόταν (Photos)

Ο ΣΥΡΙΖΑ της… κρίσης

Τσεκούρι από τον Σεπτέμβριο στα επιδόματα ανεργίας – Η κυβέρνηση βάζει φωτιά σε ένα από τα τελευταία μετερίζια του κοινωνικού κράτους

Euro 2024: Ισπανική παράσταση, οι Ιβηρες σκόρπισαν 4-1 την Γεωργία και πέρασαν στους «8» (Videos)

Φωτιές: Η εικόνα σε Σταμάτα και Κερατέα – Νεκρός από ανακοπή 45χρονος – Πού θα είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Καιρός: «38άρια» στα ηπειρωτικά – Μικρή εξασθένιση των ανέμων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter