«Δικαίωμά του να το κάνει» – Η απάντηση Μαξίμου για το διαμέρισμα 1,2 εκατ. ευρώ του Κικίλια

«Δικαίωμά του να το κάνει» – Η απάντηση Μαξίμου για το διαμέρισμα 1,2 εκατ. ευρώ του Κικίλια

Θέση για τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με την αγορά ενός σπιτιού αξίας 1,2 εκατομμυρίων από τον Βασίλη Κικίλια πήρε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά.

Διαβάστε επίσης: Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το εάν υπάρχει πολιτικό ζήτημα με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «εξέδωσε μια ανακοίνωση ο υπουργός η οποία μας καλύπτει με βάση και τα δεδομένα τα οποία ο ίδιος παραθέτει. Για αυτό τον λόγο υπάρχει και το πόθεν έσχες γιατί φαίνεται πως μπαίνει ο καθένας από εμάς στην πολιτική ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση ευθύνης» και πρόσθεσε ότι «προφανώς αν κάποιος εισερχόμενος στην πολιτική εμφανίζει κάποια χρήματα ή κάποια ακίνητα αυτό δεν μπορεί κανείς να το ποινικοποιήσει, ούτε εφόσον μια αγοραπωλησία είναι κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο μπορεί επίσης να ποινικοποιηθεί. Εφόσον ένας πολιτικός εν προκειμένω ένας υπουργός έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μια τέτοια κίνηση και η κίνηση αυτή δικαιολογείται, όπως ο ίδιος επισημαίνει από την προηγούμενη οικονομική του κατάσταση μια άλλη αγοροπωλησία την οποία έκανε, είναι προφανώς δικαίωμά του να το κάνει».

Παράλληλα, είπε ότι «ο καθένας κάνει τις επιλογές του, διαχειρίζεται όπως θέλει την περιουσία του, είναι κάτι το οποίο προφανώς εμείς απαιτούμε όλα αυτά να γίνονται όπως προβλέπει ο νόμος χωρίς σκιές, να δηλώνονται εγκαίρως, να δικαιολογούνται πλήρως για να υπάρχει απόλυτη λογοδοσία στους πολίτες».
Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

Από την μεριά του ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του με αφορμή το δημοσίευμα για την αγορά διαμερίσματος 1,2 εκατ. ευρώ στη Βασιλίσσης Σοφίας είπε ότι «η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Ευρωκοινοβούλιο: Καρφιά και κριτική κατά Όρμπαν από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Washington Post: «Mαζική έξοδος από τη Φλόριντα ενόψει του τυφώνα Μίλτον»

Το «Χ» επανέρχεται στη Βραζιλία: Ο Έλον Μασκ «συμμορφώθηκε» και κατέβαλε το πρόστιμο

«Αυτό το κάθαρμα ο Μπίμπι είναι ένας κακός γ@μημένος τύπος»: Έξαλλος ο Μπάιντεν με τον Νετανιάχου – Οι απίστευτες συνομιλίες

Μέση Ανατολή: Αναμένεται τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν και Νετανιάχου – Δεν είχαν μιλήσει εδώ και βδομάδες

Τυφώνας Μίλτον: «Θα πλημμυρίσουν τα πάντα» – Χάος στους δρόμους, ελλείψεις καυσίμων – Πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα (Videos)

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών

Γάζα: Εκεί που σταύρωσαν την ανθρωπιά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter