Μαξίμου για Σαμαρά: «Δεν σχολιάζουμε κύκλους» – «Δεν υπάρχει διαπροσωπικό πρόβλημα»

Μαξίμου για Σαμαρά: «Δεν σχολιάζουμε κύκλους» – «Δεν υπάρχει διαπροσωπικό πρόβλημα»

Πολεμικό είναι το κλίμα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά, με τον Μεσσήνιο πολιτικό, μετά τις αιχμές του πρωθυπουργού για «χαριεντίσματα με τον Νίκο Παππά», να μιλάει μέσα από κύκλους του για επικίνδυνες καταστάσεις σε ότι αφορά την πολιτική των «ήρεμων νερών» με την Τουρκία, αλλά και για «υποκλίσεις», «φωτογραφίζοντας» την κίνηση του Γιώργου Γεραπετρίτη όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήρθε στην Αθήνα (Δεκέμβριος 2023).

Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είπε σε σχετική ερώτηση για την χθεσινή κίνηση του πρωθυπουργού να αποχωρήσει από την ομιλία του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και για τις αιχμές για τον Αντώνη Σαμαρά ότι «ο πρωθυπουργός αυτό που έκανε ήταν να επαναλάβει τις κόκκινες γραμμές, δικές του και της παράταξης, απέναντι σε όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Παράλληλα, για την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι «είναι πάγια αρχή μου να μη σχολιάζουμε δηλώσεις πρώην πρωθυπουργών, πολλώ δε μάλλον κύκλους πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας».

«Δεν υπάρχει διαπροσωπικό πρόβλημα Μητσοτάκη- Σαμαρά»

Σε ερώτηση του Documentonews για τις δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη περί «διαπροσωπικών διαφορών» μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά και την πρόταση για πρωτοβουλία για επικοινωνία από τη μεριά του πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «δεν υπάρχει κανένα διαπροσωπικό πρόβλημα» και πρόσθεσε: «δεν θέλω να σχολιάσω την πρόταση του κ.Κακλαμάνη. Είναι σεβαστή».

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν μπορεί να προκύψει ζήτημα συνοχής στην κυβέρνηση, λόγω της μετωπικής σύγκρουσης Μητσοτάκη-Σαμαρά και να επαναληφθούν γεγονότα που έγιναν πριν 30 χρόνια (πτώση κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) είπε ότι «δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο» και συμπλήρωσε ότι «δεν μπορώ να θυμηθώ κυβέρνηση – και μάλιστα δεύτερης τετραετίας – να έχει μεγαλύτερη συνοχή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

«Εξαφάνισε» τη μετωπική Μητσοτάκη – Σαμαρά ο Άδωνης: «Αυτές είναι δικές σας ερμηνείες» (Video)

Κακλαμάνης για πόλεμο Μητσοτάκη-Σαμαρά: Υπάρχουν «κακές διαπροσωπικές σχέσεις» – Να πάρει πρωτοβουλία για επικοινωνία ο πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter