Μαξίμου για εκλογές ΠΑΣΟΚ: «Η συμμετοχή δεν δικαίωσε τους πιο αισιόδοξους και τις προσδοκίες»

«Κάθε εσωκομματική ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία είναι μία πολύ καλή είδηση για το πολιτικό μας σύστημα» ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σε ερώτηση για τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης είπε επίσης ότι «χαιρετίζουμε οποιαδήποτε συμμετοχή ακόμη και εάν δεν δικαίωσε τους πιο αισιόδοξους και τις προσδοκίες», ενώ πρόσθεσε ότι «μέλλει να δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα, ανέφερε σχετικά με τον εάν ανησυχεί το Μαξίμου για την υψηλή συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ (λίγο πάνω από 300.000) ότι «δεν είναι ζήτημα ανησυχίας αλλά προσδοκίας. Αυτό που περιμένουμε είναι να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη εναλλακτική κοστολογημένη, για να γίνονται και συγκρίσεις».

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι «την ίδια απάντηση είχα δώσει και μετά την αντίστοιχη διαδικασία στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εκπληρώθηκαν οι προσδοκίες ούτε ικανοποιήθηκαν όσοι περίμεναν εναλλακτική».

Σημειώνεται, ότι στα γαλάζια πηγαδάκια επικρατεί ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως λένε «δεν διαφαίνεται κάποια τεράστια αλλαγή». Παρόλα αυτά παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα υπάρχει το τελικό αποτέλεσμα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Ο Ανδρουλάκης ηττήθηκε, ζήτω ο Ανδρουλάκης

Αιχμές Μαρινάκη για απουσία Καραμανλή-Σαμαρά από το γαλάζιο Street Party: «Ήταν το όλον της Νέας Δημοκρατίας»

Απίστευτη καταγγελία Χρυσανθόπουλου: «Προληπτική επιστράτευση» στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ (Video)