Μαξίμου: Έντονη ανησυχία για το κλίμα εσωστρέφειας και την κοινή ομιλία Καραμανλή – Σαμαρά

Μαξίμου: Έντονη ανησυχία για το κλίμα εσωστρέφειας και την κοινή ομιλία Καραμανλή – Σαμαρά

Μετά το ηχηρό χαστούκι των ευρωεκλογών οι αντιθέσεις και η εσωστρέφεια καταλαμβάνουν ολοένα και περισσότερο χώρο στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πολλοί γαλάζιοι βουλευτές είναι δυσαρεστημένοι όχι μόνο από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και από τον ανασχηματισμό-ανακύκλωσης προσώπων, όπου αρκετοί περίμεναν «τηλεφώνημα από το Μαξίμου», που δεν έγινε ποτέ. Σε αυτό το πλαίσιο που έχει ανοίξει και το ζήτημα της ταυτότητας (κέντρο-δεξιά) του κυβερνώντος κόμματος, έρχονται και οι ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά (1/7), οι οποίοι θα μιλήσουν σε εκδήλωση για το βιβλίο του δημοσιογράφου κ.Μ.Κοττάκη «οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή».

«Η Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι»

Ο Αντώνης Σαμαράς σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει «αναταραχή» στο Μαξίμου, καθώς θα προχωρήσει σε μία ανάλυση που θα εμπεριέχει την εσωτερική πολιτική κατάσταση και θα στείλει ηχηρά μηνύματα. Στην ίδια κατεύθυνση στίγμα θα έχει στην ομιλία του και ο Κώστας Καραμανλής, με αποτέλεσμα στο Μαξίμου να επικρατεί έντονη ανησυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι ο τίτλος της ομιλίας θα είναι «η Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι», καθώς υπάρχει η παραδοχή ότι και στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα αδιέξοδο, όπου υπάρχουν πολλές νέες προκλήσεις.

Υπενθυμίζεται άλλωστε, ότι μετά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που έλεγαν στο παρασκήνιο ότι οι δύο πρώην πρόεδροι δεν «έβαλαν πλάτη στο κόμμα», τη στιγμή που μέσα από αυτή την παράταξη είχαν την «τιμή» να φτάσουν στο «αξίωμα του πρωθυπουργού».

Σε σχετική ερώτηση για την εκδήλωση του δύο πρώην πρωθυπουργών, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι «νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία και μια πολύ καλή πρωτοβουλία. Είναι εξαιρετικά σημαντικό -σας μιλώ και ως ένας άνθρωπος που είναι από τότε που θυμάται τον εαυτό του στη Ν.Δ.- να ακούσουμε δύο πρώην Προέδρους της Ν.Δ., δύο πρώην Πρωθυπουργούς.

Κάθε φορά είναι μια καλή ευκαιρία να ακούσουμε με προσοχή τις τοποθετήσεις τους».

Διαβάστε επίσης: Τζάκρη: «Να αφήσει τα τεχνάσματα ο Χατζηδάκης και να φέρει στη Βουλή τις 2 προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Σοκ: Μόλις 1% η απορρόφηση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης για την Πολιτική Προστασία

Τουρισμός: Δυναμική κινητοποίηση απέναντι στο νομοσχέδιο Κεφαλογιάννη που βαφτίζει απλούς συνοδούς ως… «ξεναγούς»

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter