Μαθήματα υποκριτικής

Μαθήματα υποκριτικής

Εκτός εαυτού βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκαν το 2018, αλλά δικαιώθηκαν τώρα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Μάλλον θα έπρεπε να παραμείνουν στη θέση τους, ενώ τους είχαν ασκηθεί από τον εισαγγελέα διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.
ΟΚ, είναι κι αυτό μια άποψη.

*** Αλλά να φωνάζει ο υπουργός που το 2013, εν μέσω οικονομικής κρίσης, φώναζε ότι δεν θέλει να του πάρει ο Τόμσεν και η Τρόικα τη δόξα των απολύσεων; Να φωνάζει αυτός που είναι υπεύθυνος για την απόλυση τόσων χιλιάδων ανθρώπων;
Σουρεαλιστικό. Δεν βρίσκετε;

*** Ούρλιαζε πάνω στο τηλεοπτικό τραπέζι για τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ για έναν και μόνο λόγο, επειδή ο ένας εξ αυτών είναι ο Σταμάτης Πουλής. Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ καμία απόλυση και δεν θα το κάνει ούτε στο μέλλον.
Εκτός αν αφορά κάποιον δικό του άνθρωπο.
Η έκρηξή του, λοιπόν – χαρακτηρίζοντας ως «φασίστα» τον Παύλο Πολάκη – θα είχε ένα πραγματικό ενδιαφέρον αν υπερασπιζόταν όλες τις άδικες απολύσεις που γίνονται κατά καιρούς, ενδεχομένως έχοντας δίπλα του κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ.
Μέχρι τότε θα πιστεύουμε αυτό που θέλουμε.

 

*** Στο «στόχαστρό» του μπήκε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος περίμενε τη σειρά του, πίσω από τις κάμερες. Δεν του δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσει, αλλά το έκανε λίγο αργότερα, όταν κάθισε στην καρέκλα του. Από όσα είπε κρατώ το εξής: «Ο κ. Μητσοτάκης πάρα πολύ συστηματικά ξεδιπλώνει μια στρατηγική ιστορικού αναθεωρητισμού για να χωράει και ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα».
Καλύφθηκα.

 

*** Την ίδια στιγμή στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται να ξεφτιλίζονται με μοναδικό σκοπό να απομακρύνουν και τους τελευταίους ψηφοφόρους. Μπορούν. Ο πάτος του βαρελιού δεν έχει φανεί ακόμα, αφού για την ώρα τα μισθολόγια και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ακόμα στο συρτάρι. Μέχρι να βγουν στη φόρα…

*** Αντίθετα, βγήκε στη φόρα ανάρτηση που προοριζόταν για τον λογαριασμό της Νίκης Κεραμέως στο Twitter απ’ αυτόν της Άννας Διαμαντοπούλου. Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε για δευτερόλεπτα να αναφέρει πως «Η ψηφιακή κάρτα εργασίας αποτελεί ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας των δικαιωμάτων των εργαζομένων» και όπως καταλαβαίνεται έγινε, δικαίως, ο κακός χαμός.

 

*** Οι δύο κυρίες της πολιτικής έχουν δώσει τα social media τους να τα διαχειρίζεται η ίδια εταιρεία, η οποία έκανε και το λάθος. Εντάξει, αστείο είναι, αλλά λάθη γίνονται. Η Άννα Διαμαντοπούλου, όμως, μέσα στον πανικό της τα έκανε χειρότερα. «Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας;», αναρωτήθηκε κι άφησε υπόνοιες για προβοκάτσια.
Πάλι καλά να λέμε, θα μπορούσε να αναφέρει και… δράκους.

 

*** Όσα τέτοια, όμως, και να γίνουν, πάντα στην καρδιά μας θα έχουμε τον Νότη Μηταράκη, ο οποίος είχε μπερδέψει τον δικό του λογαριασμό με τον δικό του λογαριασμό και είχαν και διάλογο.
Οι παλιοί στο Twitter το θυμούνται και ακόμα γελάνε…

 

*** Συνεδριάζει εκ νέου σήμερα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού που οδήγησε εκτός του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στο «κάδρο» πλέον μπαίνει για τα καλά το Μέγαρο Μαξίμου.
Για την ιστορία, ο Παύλος Μαρινάκης, υπενθυμίζουμε, είχε δηλώσει δεν υπάρχει «απολύτως καμία εντολή».
Για να δούμε τι θα λέει και το πόρισμα…

H NTAMA

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη δημοσκόπηση για εκλογές σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Προβάδισμα Κασσελάκη – Τι λένε οι ψηφοφόροι για Ανδρουλάκη – Δούκα

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Επιστρέφει στο Μαξίμου η «καυτή πατάτα» για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων

«Ουάου»: Το σχόλιο του Ίλον Μάσκ για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα

Πάρτι διαφθοράς στο «Μεταξά»: Κόλαφος το πόρισμα για τον πρώην Διοικητή – Καλείται να επιστρέψει 500.000

Πυρετός στο Μαξίμου για «γαλάζιες» διαρροές προς τα δεξιά – Περιοδείες με στόχο τη συσπείρωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει στον Πολάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter