ΜΑΤ διά πάσαν νόσον

ΜΑΤ διά πάσαν νόσον

Την προηγούμενη εβδομάδα διαμαρτυρήθηκε ο σύλλογος των (σχεδόν σκλάβων) ερευνητών στο Πολυτεχνείο και ο πρύτανης κάλεσε τα ΜΑΤ επειδή αποτελούσαν «παραφωνία» ως ντεκόρ στο event της «βραδιάς του ερευνητή», στο οποίο συμμετείχαν στελέχη επιχειρήσεων. Η συνέχεια στα δικαστήρια με μηνύσεις και συλλήψεις. Στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης ένας ανελκυστήρας της κακιάς ώρας κυριολεκτικά κατέρρευσε στις εστίες και οι φοιτητές ξεσηκώθηκαν. Κι εδώ ο πρύτανης φώναξε τα ΜΑΤ προβαίνοντας σε συλλήψεις, χωρίς πρώτα να έχει ανακοινωθεί αν ζήτησε ευθύνες από όποιον υπέγραψε τη συντήρηση. Σε αυτούς που τους έλειψε η πανεπιστημιακή αστυνομία ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρό με τη βία ανηλίκων, καθώς προτείνουν στα σοβαρά την παρουσία αστυνομίας στα σχολεία. Χωρίς λόγο ή διάλογο να πίπτει ράβδος παντού.

Θ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter