Μας νοιάζει πώς πήγε στις Πανελλήνιες ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος; Ομαδικό «ξέπλυμα» από δεκάδες ΜΜΕ

Μας νοιάζει πώς πήγε στις Πανελλήνιες ο γυναικοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος; Ομαδικό «ξέπλυμα» από δεκάδες ΜΜΕ

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο άνδρας που τον Μάιο του 2021 δολοφόνησε άγρια τη νεαρή σύζυγό του Κάρολαϊν Κράουτς, συνεχίζει να «ξεπλένεται» από τα μέσα ενημέρωσης, καθώς η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι ότι ο γυναικοκτόνος έδωσε πανελλήνιες και μάλλον θα περάσει στη Νομική Κομοτηνής, όπως επιθυμούσε.

Δεκάδες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, ανάμεσά τους και μερικές με μεγάλο αριθμό αναγνωστών, θεώρησαν χρήσιμη πληροφορία την… επιτυχία του ανθρώπου που δολοφόνησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια, για μέρες, υποκρινόταν τον τεθλιμμένο χήρο, ενώ όπως αποκαλύφθηκε, είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία ώστε να φανεί σαν απόπειρα ληστείας.

Ο… «όμορφος» δολοφόνος, φαίνεται πως «πουλάει» τόσο πολύ που οι ιστοσελίδες ξέχασαν τους λόγους που το άτομο αυτό έγινε γνωστό στο πανελλήνιο και αποφάσισαν τον κάνουν, περσόνα των media.

Τρία χρόνια μετά τη στυγνή γυναικοκτονία, που οι λεπτομέρειές της προκαλούν ακόμα αποτροπιασμό, τα μέσα αφού ασχολήθηκαν με το κοστούμι του Μπάμπη στο δικαστήριο, τώρα έρχονται να ασχοληθούν με τα πόσα μόρια συγκέντρωσε στις πανελλήνιες.

Θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι θα μαθαίνουμε όλα τα νέα για τη σταδιοδρομία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τον ρυθμό με τον οποίο περνά τα μαθήματα και τις αδυναμίες του.

Μιντιακό ξέπλυμα σε νέα εξοργιστικά επίπεδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter