Μαρτυρίες «καίνε» τον αστυνομικό που βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη – Τι εξετάζουν οι αρχές (Video)

Φωτογραφία αρχείου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης του αστυνομικού που βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη από το Καμερούν. Οι αρχές μάλιστα, έχουν στη διάθεσή τους δύο καταθέσεις οι οποίες «καίνε» τον αστυνομικό.

Οι καταθέσεις, οι οποίες περιλαμβάνονται στην δικογραφία, είναι από φίλες της 34χρονης, η οποία για δύο χρόνια ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το Open, η μία εκ των δύο φίλων του θύματος έδωσε στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, φωτογραφία από τη στιγμή που ο αστυνομικός παραλαμβάνει χρήματα από την 34χρονη.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στη δικογραφία, ο 40χρονος αστυνομικός – μαστροπός όταν μπήκαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του, τους ζήτησε να μην μπουν σε συγκεκριμένο δωμάτιο επικαλούμενος ότι εκεί είχε τακτοποιημένα τα εργαλεία του «και θα του τα αναστάτωναν». Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο δωμάτιο βρήκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχαν δώσει νωρίτερα στο 34χρονο θύμα.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΑΣ: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 34χρονη για δύο χρόνια

Παράλληλα υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει το επίορκο αστυνομικό να περιμένει το 34χρονο θύμα όταν πήγαινε στα ραντεβού, ενώ όταν από το ίδιο ξενοδοχείο έβγαιναν άλλες γυναίκες τούς έλεγε «οικονομήσατε ε;».

Ψάχνουν και για άλλα θύματά του

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται και στο παρελθόν να είχε εκμεταλλευτεί άλλη μία γυναίκα. Πρόκειται για μια γυναίκα από τη Ρουμανία, για την οποία λέγεται ότι την εξέδιδε, ωστόσο ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν φτάσει στα ίχνη της, προκειμένου να της πάρουν κάποια κατάθεση.

«Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά»

Η κοπέλα από το Καμερούν, περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου που βίωνε καθημερινά στα χέρια του αστυνομικού, μιλώντας στο Star και ανέφερε ότι της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ενώ την απειλούσε, της ασκούσε ψυχολογική, σωματική βία και προέβαινε συστηματικά στο βιασμό της.

«Ο αστυνομικός δεν ήθελε να φύγω από αυτόν. Συνέχεια με χτυπάει, παίρνει τα λεφτά μου, να του πληρώνω το σπίτι, να του πληρώνω το αμάξι… 20.000 ευρώ για να παντρευτώ μαζί του, μετά λέει θέλει 50.000 για να παντρευτεί μαζί μου. Ζητάει 20 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, λέει 50 ευρώ κάθε μέρα και μετά αλλάζει, θέλει 100 ευρώ. Ήθελε να με σκοτώσει, με κρατούσε από τον λαιμό δυνατά», είπε η κοπέλα από το Καμερούν.

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Η γυναίκα, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, εξομολογήθηκε τον εφιάλτη σε μια φίλη της, η οποία την πήγε στους άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων ενώ κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την πήγαινε στα ραντεβού με τους πελάτες στο κέντρο της Αθήνας και την περίμενε να τελειώσει, ενώ αρκετές φορές περνούσε από το σημείο με το υπηρεσιακό όχημα, για να βεβαιωθεί ότι εργάζεται.

Η κοπέλα αποκάλυψε μάλιστα ότι ο αστυνομικός της έταζε προστασία -με το αζημίωτο φυσικά- ενώ ήθελε να την αναγκάσει να συνευρεθεί ερωτικά με το «αφεντικό» του, που είναι επίσης αστυνομικός. «Να κάνω έρωτα μαζί του για να με προσέχει, γιατί είναι ένας πολύ δυνατός…» είπε η 34χρονη.

Επιχείρηση με προσημειωμένα χρήματα – Τι βρέθηκε στο σπίτι

Για τον τερματισμό της παράνομης δράσης του, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο αστυνομικός συνελήφθη αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από την καταγγέλλουσα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των -500- ευρώ.

Σε επακόλουθη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό ποσό των 3.850 ευρώ, από τα οποία τα 500 ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, που ο κατηγορούμενος είχε ήδη τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο απόκρυψης, εντός χώρου στον οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή την Τετάρτη, ενώ παράλληλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ετικέτες