Μαρτίνς: «Το χειρότερο μας παιχνίδι στην Ευρώπη»

Μαρτίνς: «Το χειρότερο μας παιχνίδι στην Ευρώπη»

Απογοητευμένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Αντβέρπ στην Αμβέρσα.

«Σήμερα κάναμε λάθη και ο προπονητής και οι παίκτες. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό» είπε ο Πορτογάλος προπονητής και προσθεσε:

«Ηταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι από εμάς. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με την ήττα στην Φρανκφούρτη. Η Άιντραχτ ήταν καλύτερη. Όμως γενικότερα εμείς ήμασταν το πρόβλημα. Ήμασταν απογοητευτικοί. Δεν εμφανίσαμε καθόλου τα πράγματα που περιμέναμε. Ήξερα ότι σήμερα μπορεί να μην γινόταν το καλύτερο ματς από την πλευρά μας. Δεν περίμενα όμως, τόσο απογοητευτική εικόνα. Σίγουρα περίμενα πολλούς ποδοσφαιριστές, περισσότερα πράγματα. Έχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά κάποιοι ακόμα δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που περιμένουμε. Γενικότερα αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μας ήταν ότι επρόκειτο για μία επίδειξη ενός φτωχού παιχνιδιού».

Τέλος για τις κάρτες που παίρνει ο Σισέ δήλωσε:

«Έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του και ήρεμα, αλλά και έχω μαλώσει μαζί του. Πρέπει να έχει συναισθηματικό έλεγχο. Η χρονιά είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται να έχουμε ποδοσφαιριστές εκτός δράσης για τέτοιους λόγους. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι περιμένουμε μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και αυτό που περιμένουμε είναι βελτίωση των κεντρικών παικτών, θέλομε πιο αποτελεσματικούς τους κεντρώους. Το δυνατό κέντρο είναι αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κέντρου. Περιμένω πολύ γρήγορα να δούμε βελτίωση. Πάντα έλεγα ότι η Αντβέρπ είναι καλή ομάδα και ότι από λεπτομέρειες έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σήμερα το απέδειξε».

Προαίσθημα Βατσλίκ

Ο μοναδικός διακριθείς του Ολυμπιακού, ο Τόμας Βατσλίκ δήλωσε από τη πλευρά του:

«Νομίζω ότι από την αρχή όλα ήταν υπέρ του αντιπάλου. Ξεκίνησαν καλά το ματς και έπαιξαν με αυτοπεποίθηση. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι δεν κερδίσαμε τις δεύτερες μπαλιές. Ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τη νίκη».

Όσο για την κλήρωση της Δευτέρας είπε:

«Έχω το προαίσθημα ότι θα κληρωθούμε με την πρώην ομάδα μου τη Σεβίλλη. Πιστεύω ότι αυτή θα μας τύχει και η γυναίκα μου αυτό μου είπε. Θα μου άρεσε πολύ να πάω ξανά εκεί να συναντήσω ανθρώπους από το σταφ και ανθρώπους που δεν μπόρεσα να συναντήσω. Θα είναι μία ευκαιρία να πω και ένα αντίο γιατί τα τελευταία ματς της περσινής σεζόν έγιναν χωρίς κόσμο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter