Μαρτίνς: «Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη» – Χάνει τη ρεβάνς με Σλόβαν ο Σισέ

«Μετά τον αποκλεισμό μας από το Champions League έπρεπε να αντιδράσουμε και σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε μπορέσαμε σήμερα και το κάναμε, δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη μετά τον αποκλεισμό μας από την Λουντογκόρετς. Θέλαμε να αντιδράσουμε. Ειχαμε ανάγκη να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για μια νέα σελίδα. Πρέπει να χαρούμε αυτή την ομάδα γιατί ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες. Δείξαμε μαχητές και αυτό θα είναι το πνεύμα μας και φέτος».

Τόνισε ακόμη: «Κάναμε επιτέλους όλοι μαζί προπόνηση μια ολόκληρη εβδομάδα σαν ομάδα. Κι επέστρεψαν καλά όλοι. Ο Μαντί, ο Εμβιλά, ο Ελ Αραμπί ο Γιώργος ήταν καλά όλοι τους. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα δείτε πολύ ωραία πράγματα φέτος από την ομάδα»

Καμαρά: «Θα είμαι πάντα εδώ»

«Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι με αυτό τον τρόπο να παίζει έτσι και στην συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με την μπάλα κάτω έχει την κατοχή και έβγαλε την αντίδραση που ζήτησε ο προπονητής σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι» δήλωσε ο Μαντί Καμαρά και πρόσθεσε:

«Θα είμαι πάντα εδώ για την ομάδα και θα βοηθήσω όπου χρειαστεί είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση και θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Στον Αγκιμπού λέω ότι πρέπει να προσπαθεί πάντα να δουλεύει σκληρά για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, ενώ τα ίδια λέω και στα μικρότερα αδέλφια μου να δουλεύουν πολύ και να προσπαθήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους».

Χαρούμενος ο Βατσλίκ

Ο Τόμας Βατσλίκ που έκανε ντεμπούτο στα γκολπόστ του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το ματς:

«Είμαι χαρούμενος. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παίξαμε πολύ καλά. Γυρίσαμε σελίδα μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας και αυτό είναι το σημαντικό. Πλέον πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά την επόμενη εβδομάδα.

Κάθε νίκη είναι σημαντική, κυρίως για την αυτοπεποίθησή μας και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Το καταφέραμε σήμερα. Βάλαμε 3 γκολ, νιώθουμε τώρα καλύτερα. Θα ξεκουραστούμε λίγο πλέον και από Σάββατο δουλειά για τη ρεβάνς. Νιώθω καλά, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Έχω πάντως περιθώρια βελτίωσης, πιστεύω από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος».

Χάνει τη ρεβάνς ο Σισέ

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος τραυματίστηκε στο 75’ του αγώνα με τη Σλόβαν, θα χάσει τη ρεβάνς κόντρα στους Σλοβάκους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Μαρτίνς καθώς υπέστη κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική. Σήμερα (20/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αλλά το βέβαιο είναι ότι θα χάσει τη ρεβάνς απέναντι στους Σλοβάκους την ερχόμενη Πέμπτη (26/8), κάτι που επιβεβαίωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς.