Μαρτίνς: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Μαρτίνς: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τα λάθη του Ολυμπιακού στο 0-3 από την Αταλάντα στο Καραϊσκάκη και τόνισε:

«Σήμερα κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε άλλο πλάνο παιχνιδιού που δεν ακολουθήσαμε. Στο δεύτερο μπήκαμε πολύ καλά. Όμως όντας πίσω στο σκορ, έπρεπε να ρισκάρουμε. Όταν ρισκάρεις, ρισκάρεις να δεχτείς και το δεύτερο γκολ. Ηρθε και το τρίτο γκολ και τελείωσε από μία ομάδα που ήρθε από το Τσάμπιονς Λιγκ και η οποία ήταν πολύ αποτελεσματική. Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε αρκετά κρίσιμα σημεία. Εμείς έπρεπε να έχουμε το πάνω χέρι και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Είχαμε καλή αντίδραση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά όταν δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Στις στιγμές που έπρεπε, θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι και όχι με λάθη. Τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι πολύ γρήγορα. Να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα. Θα δεχτούμε τι έχει γίνει και θα αναλύσουμε τι έγινε με την Αταλάντα. Η προσοχή μας τώρα στον ΟΦΗ».

Ο Μαντί Καμαρά

Από τη πλευρά του ο Μαντί Καμαρά δήλωσε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και το προσπαθήσαμε με τις ευκαιρίες που είχαμε. Σήμερα έπρεπε να ανοιχτούμε και η Αταλάντα εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις της. Έχουμε δουλέψει πολύ και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλέψουμε τις ατέλειες που έχουμε, όπως τα τελειώματα των φάσεων και τις τελικές πάσες. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε μπροστά».

Πρόσθεσε ακόμη: «Προσπαθήσαμε πολύ να δημιουργήσουμε και να βγούμε μπροστά. Ρισκάραμε μπροστά. Όμως είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Όταν χάνεται η μπάλα, πρέπει να κάνουμε την ανάκτησή της και να προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερη κατοχή».
Γκασπερίνι: “Δεν ήταν εύκολο”

Ο προπονητής της Αταλάντα Τζανπιέρο Γκασπερίνι τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν αντικατοπτρίζει το σκορ την κατάσταση του ματς. Η ομάδα μου έπαιξε ένα ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι. Αξίζαμε την πρόκριση. Κάναμε δύο νίκες. Πιστεύω για τη συνέχεια πως εάν εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση είμαστε δύσκολη ομάδα για κάθε αντίπαλο. Η πρόκριση για εμάς σημαίνει πιο καλό ηθικό για τη συνέχεια».

Για τον Ουκρανό σκόρερ Ρουσλάν Μαλινόφσκι: «Ήταν ένα χαμόγελο γι’ αυτόν αυτή η εμφάνιση εδώ με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ήταν κάτι πολύ ωραίο».
Για τη συνέχεια: «Πρώτα απ’ όλα θα υπάρξει μία μέρα ξεκούρασης και μετά θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter