Μαρκόπουλος: «Δεν μπορεί ο καθένας επειδή παίρνει έναν υπουργικό θώκο να νομίζει ότι έχει κατακτήσει το Έβερεστ»

Μαρκόπουλος: «Δεν μπορεί ο καθένας επειδή παίρνει έναν υπουργικό θώκο να νομίζει ότι έχει κατακτήσει το Έβερεστ»

Η γκρίνια διευρύνεται μέρα με τη μέρα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς πέρα από τα ηχηρά μηνύματα των Καραμανλή-Σαμαρά με την απουσία τους στο street party που έγινε στη Ρηγίλλης, για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, πολλοί γαλάζιοι βουλευτές κατακεραυνώνουν τη στάση κάποιον υπουργών, μιλώντας για αλαζονικές στάσεις.

Συγκεκριμένα, σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη στα Παραπολιτικά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος είπε «κακό του κεφαλιού όποιου υπουργού δεν σηκώνει τα τηλέφωνα στους βουλευτές. Και εμείς μιλάμε με το Μαξίμου, δεν μιλάνε μόνο αυτοί. Και εμείς έχουμε δημόσιο βήμα, δεν έχουν μόνο δημόσιο βήμα οι υπουργοί. Παρέχουν κακή υπηρεσία όσοι υπουργοί δεν μιλάνε με τους βουλευτές γιατί δεν έχουν απευθείας εικόνα. Κρινόμαστε όλοι, και οι βουλευτές και οι υπουργοί καθημερινά και όποιος καβάλησε καλάμι δεν παρέχει καλή υπηρεσία στην παράταξη. Οι βουλευτές έχουν λόγο, όχι μόνο λόγο με τις δημόσιες ερωτήσεις τους αλλά και με τις παρεμβάσεις που γίνονται και που πολλές φορές δεν γίνονται και γνωστές».

Φαινόμενα αλαζονείας

Παράλληλα ο γαλάζιος βουλευτής σημείωσε ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει να αποτελείται από ανθρώπους που πατάνε τα πόδια τους στη γη, ασκούν πολιτικές για το λαό προς το λαό, είναι άνθρωποι με σοβαρότητα και με μετριοπάθεια. Δεν μπορεί ο καθένας επειδή παίρνει έναν υπουργικό θώκο να νομίζει ότι έχει κατακτήσει το Έβερεστ. Όποιος έχει πάρει τέτοιο δρόμο δεν παρέχει καλή υπηρεσία ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό όχι μόνο στη ΝΔ. Τέτοια φαινόμενα αντιμετωπίζονται και ο λαός μας κρίνει».

Η δεξιά είναι στη ΝΔ

Τέλος, ο βουλευτής της Β΄ Πειραιά μίλησε για την κριτική που δέχεται η γαλάζια παράταξη εκ δεξιών της, λέγοντας ότι «δεξιά δεν ήταν η παρέμβαση η δική μου και του Θ. Πλεύρη για τους Ρομά την οποία μάλιστα ακολούθησε και μια επιτυχημένη παρέμβαση του κ. Χρυσοχοϊδη; Θέλω να πω ότι η ΝΔ ακόμα και στα «δεξιά» έχει τις δικές της πρωτοπορίες και θέτει ζητήματα τα οποία κατόπιν ακολουθεί η εκτός ΝΔ δεξιά. Εμείς αποτελούμε τη λοκομοτίβα παραγωγής ιδεών και προτάσεων και κατόπιν έπονται. Λένε πολλοί ότι είναι Δεξιοί δεν βλέπω όμως και κάποια πρωτοπορία από εκεί».

Διαβάστε επίσης:

Παραίτηση Σβίγγου ζητά ο Στ. Κασσελάκης μετά τη διαρροή στοιχείων του Πόθεν Έσχες

Ταλαιπωρία σε ΑΣΕΠ και ΕΣΥ και στο βάθος διορισμός «ημετέρων» – Σε γραφειοκρατικό γολγοθά μετέτρεψε ο νόμος Κεραμέως τον έλεγχο των αιτήσεων

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου – Τι κατέθεσαν τα δύο αδέλφια

Μαίνεται ο ανταρτοπόλεμος στη «γαλάζια» πολυκατοικία – Νέα καρφιά στην κυβέρνηση από βουλευτές της ΝΔ

Χρειαζόμαστε περισσότερους Γερουλάνους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter