Μάριος Σαλμάς: Διαγράφεται και από μέλος της ΝΔ

Μάριος Σαλμάς: Διαγράφεται και από μέλος της ΝΔ

Διαγράφεται και από μέλος της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς. «Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια», τόνισε από την πλευρά του Μ. Σαλμάς μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, νωρίτερα σήμερα.

Ειδικότερα, κατά τις δηλώσεις του ο κ. Σαλμάς επιτέθηκε στον Κυρ. Μητσοτάκη περιγράφοντας ως πράξη πολιτικού αυταρχισμού την επικείμενη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ επειδή έθιξε ζητήματα που είτε έχουν οσμή σκανδάλου είτε ευθυγραμμίζονται με τα προβλήματα και τα αιτήματα της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιστύλιο της Βουλής: 

«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην γουοκ ατζέντα για τα ομόφυλα ζευγάρια, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμή μου. Αν με διαγράφει γιατί του επισήμανα την ανάγκη να στραφούμε στους πολλούς, τότε είναι τιμή μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο.

Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι παρουσία του αλλά και στη Βουλή θεσμικά ανέδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, χωρίς συναγωνισμό και στην ελάχιστη τιμή, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των υπουργών από τους βουλευτές και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά λόγο διαγραφής.

– Σε ερώτηση για το εάν θα δώσει την έδρα:

Νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσω τη μάχη για τους πολλους;»

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε περισσότερα: Σαλμάς: «Τιμή μου να με διαγράφει ο Μητσοτάκης επειδή μίλησα για τις περιουσίες που χάνονται από τα κόκκινα δάνεια» – «Αλαλούμ» στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Διαβάστε επίσης

€455.000.000 σε ημέτερους σχολάρχες του Μητσοτάκη – Μισό δισ. ευρώ στο καρτέλ του «σκόιλ ελικίκου»

Πρώτο χτύπημα από την εσωκομματική αντιπολίτευση – Αφετηρία αμφισβήτησης της κυβερνητικής πολιτικής

Γερμανία: Το SPD πρώτο στο Βρανδεμβούργο – «Το κόμμα του Σολτς νίκησε, ο καγκελάριος έχασε»

Super League: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική – Οι κερδισμένοι και τα ντέρμπι που έρχονται (Videos)

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές από το μεσημέρι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter