Μάριος Ηλιόπουλος: «Προβοκατόρικη συμπεριφορά ο Λουτσέσκου, δείχνουν το επίπεδό τους» – Τι απαντά ο ΠΑΟΚ

Μάριος Ηλιόπουλος: «Προβοκατόρικη συμπεριφορά ο Λουτσέσκου, δείχνουν το επίπεδό τους» – Τι απαντά ο ΠΑΟΚ

To… τρίτο ημίχρονο στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ είχε μεγάλη ένταση και είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει και την αθλητική δικαιοσύνη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος με δήλωση του έκανε λόγο για προβοκατόρικη συμπεριφορά του προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, «που δείχνει την κουλτούρα όσων την ασπάζονται».

Αναλυτικά η δήλωση Ηλιόπουλου

«Ο Αθλητισμός είναι μία μεγάλη Ιδέα που εμπνέει τη νεολαία και χαράζει το μέλλον μας. Η ΑΕΚ είναι η δικιά μας μεγάλη Ιδέα. Οι ΓΝΗΣΙΕΣ Προσφυγικές Ομάδες έχουν Πολιτισμό, Κουλτούρα και Παιδεία, μέγιστα Αγαθά! Έχουν επίσης προπονητές που θα πρέπει να προάγουν το «Ευ Αγωνίζεσθαι», να σέβονται τα Ιδανικά και τις βασικές Αρχές, γαλουχώντας τους παίκτες της ομάδας τους προς αυτή την κατεύθυνση!

Ο Λουτσέσκου και όποιο κομμάτι του ΠΑΟΚ (εύχομαι όχι μεγάλο) ασπάζεται τη χθεσινοβραδινή προβοκατόρικη συμπεριφορά με χειρονομίες, ψευτομαγκιές και όλα αυτά συνοδεία ψευδοφουσκωτών στο ΝΑΟ της ΑΕΚ, δείχνουν το επίπεδό τους, την παιδεία τους, τον πολιτισμό, τη νοοτροπία και την κουλτούρα τους. Ίσως φανερώνουν και την ανησυχία και αμηχανία τους για το μέλλον.

Το καλάμι εύκολα καβαλιέται, αλλά το ίδιο εύκολα το Σύμπαν το τοποθετεί στη σωστή θέση! Φαίνεται δυστυχώς ότι «κάποιοι» κρίνουν περισσότερο από τέτοια φαινόμενα παρά από την πραγματικότητα.

Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους…!

Ο ΝΑΟΣ μας η «Αγιά Σοφιά» είναι και θα είναι ο ΝΑΟΣ της μεγάλης ΑΕΚ, της Χριστιανοσύνης, της Ελπίδας και της Νίκης! Με τον Δικέφαλο Αετό που θα κρατά το Σπαθί και το Σταυρό για Πάντα…».

ΠΑΟΚ: «Αποφεύγουμε την κλάψα»

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο Ρουμάνος προπονητής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ντέρμπι για να συγχαρεί τους παίκτες του, αλλά οι άνθρωποι της ΑΕΚ του ζήτησαν να φύγει, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος, ενώ σημειώνουν σχετικά με την επίθεση στον Λαμέλα (σσ: δεν τον κατονομάζει στην επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ), που καταγγέλλει η ΑΕΚ, ότι ο Αργεντινός πέταξε αντικείμενα στον Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ

«Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση.

Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο ”πρόκληση” από την αρχή της ιστορίας και όχι από το βολικό τους επεισόδιο. Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.

Υ.Γ.: Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου για αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Διαβάστε επίσης

Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ – Εργασίες το καλοκαίρι για τις στέγες Καλατράβα

Super League: Νέα δεδομένα στην κορυφή – Η βαθμολογία και τα ματς «κλειδιά» της επόμενης αγωνιστικής (Videos)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων με νικητή τον… Αρη που ανέβηκε στην κορυφή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter