Μάριο Χεζόνια: Οριστικό τέλος στο… σίριαλ – Ανακοίνωσε πού θα συνεχίσει

Μάριο Χεζόνια: Οριστικό τέλος στο… σίριαλ – Ανακοίνωσε πού θα συνεχίσει

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια απασχόλησε ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Ο 29χρονος Κροάτης φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ, εμφανίστηκε να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τη Μπαρτσελόνα, το οποίο εν τέλει «έσπασε» σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Στη συνέχεια ενεπλάκη η περίπτωση της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και διάφορα σενάρια περί επιστροφής του «Super Mario» στο NBA, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε βγει εκτός κουβέντας εδώ και καιρό (όπως είχαν γράψει οι Ισπανοί).

Διαβάστε επίσης: Μάριο Χεζόνια: Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν τι έγινε με τον Παναθηναϊκό – Πώς εξελίσσεται το σίριαλ

Εν τέλει, τα πάντα ξεκαθάρισαν τα τελευταία 24ωρα. Ο δημοσιογράφος Σίρο Λόπεζ έγραψε το πρωί της Πέμπτης περί οριστικού deal της Ρεάλ με τον Χεζόνια για πενταετές συμβόλαιο με απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Λίγη ώρα αργότερα ο Κροάτης επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει στη Μαδρίτη με ανάρτηση στο Twitter.

«Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά το τελευταίο μου ματς έγινα free agent. Είμαι ελεύθερος να αποφασίσω πού θα παίξω μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Δεν συμφώνησα με κανέναν και, όπως είπα, θα μάθετε τα νέα από εμένα, όπως πάντα!

Η Ρεάλ πίστεψε σε εμένα όταν αρκετοί δεν το έκαναν, ενδιαφέρθηκε για εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη μέρα που έφτασα και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω και είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο σπίτι μου, τη δική μου Ρεάλ, για πολύ καιρό!»

Διαβάστε επίσης:

Τι θα βρουν μπροστά τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στην Ευρώπη – Οι παλιοί γνώριμοι και οι… άγνωστοι (Videos)

Συγκλονίζει ο Λουίς Φαν Χάαλ: «Ζω με ακτινοβολίες, εγχειρήσεις και σακούλες ούρων»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter