Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη μεγάλη ερμηνεύτρια – Είχε πονοκέφαλο πριν τη συναυλία

Μαρινέλλα: Κρίσιμες ώρες για τη μεγάλη ερμηνεύτρια – Είχε πονοκέφαλο πριν τη συναυλία

Με σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» η Μαρινέλλα, ενώ είναι ιδιαίτερα κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την εμβληματική ερμηνεύτρια.

Ειδικότερα, η Μαρινέλλα φάνηκε να έδειξε αδυναμία την ώρα που τραγουδούσε το τρίτο της τραγούδι και κατάρρευσε πάνω στη σκηνή, με αποτέλεσμα η συναυλία – αφιέρωμα στην ίδια να ακυρωθεί.

Δείτε επίσης: Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Συνεργάτες της έσπευσαν στη σκηνή για να τη βοηθήσουν. Το κοινό «πάγωσε» και στη συνέχεια ξεκίνησαν να χειροκροτούν παραμένοντας στις θέσεις τους μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο.

Είχε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το επεισόδιο στην σκηνή του Ηρωδείου, η Μαρινέλλα είχε επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνούσε με τους συνεργάτες της.

Πριν την έναρξη της συναυλίας, μαρτυρίες αναφέρουν πως είχε διαμαρτυρηθεί για έντονο πονοκέφαλο, όμως το πάθος της για το τραγούδι, νικούσε την όποια αδιαθεσία.

Διαβάστε σχετικά: Μαρινέλλα: Λιποθύμησε επί σκηνής στο Ηρώδειο – Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της (Video)

Το σύμπτωμα που παρουσίασε πριν βγει στη σκηνή

Μιλώντας στο Open, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ανέφερε ότι η Μαρινέλλα «περνάει ένα δύσκολο αιμορραγικό εγκεφαλικό και θα χρειαστεί χρόνος».

«Δεν είναι ισχαιμικό που είναι πιο απλό. Το αιμορραγικό είναι ένα δύσκολο εγκεφαλικό, θέλει τουλάχιστον πάνω από δύο τρία 24ωρα για να δούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση. Υπάρχει η ομάδα των γιατρών που παρακολουθεί, γίνονται συνεχείς εξετάσεις και βέβαια πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού, δηλαδή έντονη κεφαλαλγία, πονοκέφαλο.

Πρέπει να μας προβληματίζει όταν είναι τόσο έντονη η κεφαλαλγία και ειδικά στους ανθρώπους μιας ηλικίας μεγαλύτερης. Η Μαρινέλλα, ένας δυνατός άνθρωπος, του καθήκοντος, ήθελε να ικανοποιήσει το κοινό της, προφανώς αυτό το άφησε λίγο στην άκρη και βγήκε στη σκηνή.

Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, γι’ αυτό πιστεύω και ευχόμαστε να πάνε καλά τα πράγματα. Μην ξεχνάμε όμως ότι τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι δύσκολα και είναι βραδεία η εξέλιξη. Πρέπει να περιμένουμε, θέλει πολύ χρόνο», τόνισε η κ. Παγώνη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις.

Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ.»

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η ΠΓ – Στο τραπέζι τα οργανωτικά, τα οικονομικά και η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση

Στα κάγκελα ο τουρισµός µε τον Μητσοτάκη

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Λίβανος: Κρίσιμες ώρες – «Το Ισραήλ προετοιμάζεται για χερσαία εισβολή», εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός 21 ημερών

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η ΠΓ – Στο τραπέζι τα οργανωτικά, τα οικονομικά και η κόντρα Τζάκρη – Ραγκούση

Νέες ταινίες: Αποικιοκρατία και ενηλικίωση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter