Μαρινάκης: «Σχεδόν βέβαιος ότι έχει λάβει πρόσκληση» ο πρωθυπουργός – Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ Μητσοτάκη και Καραμανλή – Σαμαρά

Μαρινάκης: «Σχεδόν βέβαιος ότι έχει λάβει πρόσκληση» ο πρωθυπουργός – Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ Μητσοτάκη και Καραμανλή – Σαμαρά

«Σας λέω είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχει λάβει πρόσκληση αλλά επειδή θέλω να είμαι ακριβής σε αυτά που απαντάω, εάν ισχύει κάτι αντίθετο θα επανέλθω». Αυτή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην ερώτηση του documentonews για το εάν ο πρωθυπουργός έχει λάβει πρόσκληση στο να παραβρεθεί στην κοινή εκδήλωση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, στην παρουσίαση του βιβλίου «οι απόρρητοι φάκελοι του Καραμανλή».

Πριν δύο μέρες ο Παύλος Μαρινάκης σε ίδια ερώτηση είχε απαντήσει στο προηγούμενο briefing (25/6) ότι «θα επανέλθω. Φαντάζομαι έχει προσκληθεί. Αλλά θα επανέλθω να το τσεκάρω. Μη λέω κάτι το οποίο δεν γνωρίζω».

Θα «πλήρωνα εισιτήριο» λέει ο Γεωργιάδης

Από τις απαντήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι σαφές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απομονώνεται όχι μόνο από τη γαλάζια ΚΟ, αλλά και από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, θα παραβρεθούν αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να λέει μάλιστα στο Σκάι ότι «προφανώς θα πάω στην εκδήλωσή τους, γιατί μου αρέσει η πολιτική. Θα μιλήσουν ο Καραμανλής και ο Σαμαράς και θα έχω κάτι καλύτερο να κάνω; Θα πλήρωνα και εισιτήριο».

Πλέον στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος έχει σπάσει για τα καλά η απόλυτη κυριαρχία που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς το μαζικό σφυροκόπημα στη συνεδρίαση της ΚΟ, σε συνδυασμό με την γκρίνια που απλώνεται σε όλο τον γαλάζιο μηχανισμό, αποδυναμώνουν μέρα με τη μέρα τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Μετά το «σφυροκόπημα», damage control δια του Τύπου 

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο-κόλαφος του BBC για την ελληνική ακτοφυλακή

Αυτό είναι το κείμενο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter