Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: Αν κάποιος νομίζει ότι τελείωσε η χρονιά να το πει

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: Αν κάποιος νομίζει ότι τελείωσε η χρονιά να το πει

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε παίκτες και τεχνικό τιμ, ζητώντας απόλυτη συγκέντρωση και πάθος μέχρι το τέλος της σεζόν. H ομιλία Μαρινάκη έγινε μετά τις ήττες της ομάδας από την ΑΕΚ στο κύπελλο και τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στους παίκτες: «Θέλω από εσάς να δώσετε το 100% στα παιχνίδια που απομένουν. Την ένταση και το πάθος που σας διέκριναν σε όλη τη χρονιά θέλω να τη δω στα παιχνίδια που έρχονται. Στα 100 χρόνια του Συλλόγου πρέπει να τελειώσουμε όπως επιβάλλει η φανέλα αυτής της ομάδας. Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός μας είναι ένα μέγεθος που όλοι πλέον υπολογίζουν και αυτό θα μας δυσκολεύει περισσότερο, αλλά δείχνει και όσα έχουμε καταφέρει ως σύλλογος και πόσο έχει αλλάξει η δυναμική μας. Θέλω να τα δίνετε όλα σε όλους τους αγώνες. Να πρεσάρετε και να δίνετε μάχες στο γήπεδο, όπως κάνατε μέσα στη σεζόν. Να τελειώσουμε τη χρονιά όπως πρέπει. Νικητές και Πρωταθλητές.

Έχετε αποδείξει ότι είστε οι καλύτεροι και δε θέλω κανείς να πιστεύει ότι έχει τελειώσει η χρονιά. Αν κάποιος νομίζει ότι τελείωσε η χρονιά και θέλει διακοπές από τώρα να το πει και θα τον αφήσουμε να φύγει. Όσοι όμως μπουν στα υπόλοιπα παιχνίδια, θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και θα τα δώσουν όλα! Το αξίζουν οι φίλαθλοί μας, το αξίζετε εσείς, όλος ο οργανισμός και φυσικά ο σύλλογός μας που κλείνει 100 χρόνια δόξας και μπαίνει στο νέο αιώνα για ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις και θριάμβους».

Διαβάστε επίσης

Κύπελλο: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ στον τελικό

Documento Newsletter